Sziasztok!
Most kerültem gépközelbe és visszaolvasgattam. Hát lesek, mint hal a szatyorban!
cala igazad van, Regéc lesz! ....dzsordzsonak ott a helye!
Remélem a "felhők" a jóidővel eltünnek és visszatér ide a humor, ismét jó kis csapat lesz ezen KLUB! Nem utolsó sorban Regéc a személyes találkozásról is szól, nem csak a buliról. Klubtagnak érzem magam, ezért veszem a bátorságot ezen sorokhoz: A lányok szépen kiosztották egymást, ami nem tudom miből fakadt, de ez nem is az én dolgom. Szerintem pontot raktak a dolog végére és ezt normálisan művelték! ....személy szerint én hiányolom a CBRCicát , jó magaslabda lecsapásai voltak és jó kis témákat indított, de hátha meggondolja magát és beköszön néha!
Nekem ZeroGravity lesz, már megvan, csak még nincs felszerelve...
De szépen gyűlnek a cuccok, lábtartó szett, numberboard, plexi, kipuf karbon hővédő...
Februárban gyorsasági motorversenyt rendezni Magyarországon eléggé extrém ötlet... Mégis immáron 5. éve lesz, hogy február 14-én a Yeti Race megnyitja a Pannónia-Ring kapuit.
Tavaly e-bayes extra bubis volt fent,az ár tükrözte a minőséget,vagy csak szar szériából küldtek,mindegy ez már összetört.
Most egy fekete Puig Racing lesz felrakva.
Jól beszélsz ,"boncmesterekkel cimboráló", a kenyér fele már elfogyott.
Az igazság meg odaát van,ezt már az X aktákban is megmondták.
Én majd valamelyik közös gurulásra elgurulok valamikor,Regéc az kimarad,mindentől függetlenül.
Na de pont ilyet? Miéééééééért?
Tegyél fel valami szépet, annyi jó fajta van. Nekem a képeken még a ValterMoto van fent, tavaszra másik lesz, sötétebb is, meg picit bubisabb is.
Plexit árul a shox, a danger, az euromotor, a motorline is...
Őszintén szólva letojom épp ki és miért hepciás, és kérem tegye ezt meg mindenki a regéci túra idejére. Motorozni, és bulizni akarok, aki nem, az ne jöjjön. Öreg vagyok már bohócnak, nincsenek évtizedeim amit marhaságokra elbaszhatnék. Aki itt a vitát kiváltotta tök feéleslegesen, az nem lesz ott, a többek meg ellesznek, két feles meg egy asztaltánc és jó lesz a hangulat.
olyan kukacot ami tobb napig azott az alkoholban?
jah azt chillivel isszak es a kukac egy resze bele van reszelve a porba...hmmm fincsi
szerintem te nem ilyen modszerre gondoltal fg hehe...
mindenki kiröhög