Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

te is kezded?

mindenki kiröhög
estét

új edzésbe kezdtem
kibaszott jól fogok kinézni
még ennél is jobban,mint most
Sziasztok!
Most kerültem gépközelbe és visszaolvasgattam. Hát lesek, mint hal a szatyorban!
cala igazad van, Regéc lesz! ....dzsordzsonak ott a helye!
Remélem a "felhők" a jóidővel eltünnek és visszatér ide a humor, ismét jó kis csapat lesz ezen KLUB! Nem utolsó sorban Regéc a személyes találkozásról is szól, nem csak a buliról. Klubtagnak érzem magam, ezért veszem a bátorságot ezen sorokhoz: A lányok szépen kiosztották egymást, ami nem tudom miből fakadt, de ez nem is az én dolgom. Szerintem pontot raktak a dolog végére és ezt normálisan művelték! ....személy szerint én hiányolom a CBRCicát , jó magaslabda lecsapásai voltak és jó kis témákat indított, de hátha meggondolja magát és beköszön néha!
Meg nem beszeltem a szeretlommel
Majd marciusban...most alvas van ezerrel
Mi ez a pangas itt mar megint?
Én már így vettem a motort.Nekem van rajta előtét ellenállás.Így normálisan működik.
Nem, a 07-es gyári reléje elviszi, csak sűrűbben villog... Igaz, nekem hátul is LED-es van....
Haller!

Te raktál hozzá előtétellenállást?
Én is ott vettem, ez E-betűs.
Hali!

Én is ezt néztem a Dangernél. Te is ott vetted? Egyébként nekem is repsolom van :-)

Üdv:
Miko
a szereLőd mit ajánlott?
nem repsolost szeretnek...meg nem tudom pontosan milyet.majd korbenezek
Nekem ZeroGravity lesz, már megvan, csak még nincs felszerelve...
De szépen gyűlnek a cuccok, lábtartó szett, numberboard, plexi, kipuf karbon hővédő...
http://palyamotorozas.hu/hu/
Februárban gyorsasági motorversenyt rendezni Magyarországon eléggé extrém ötlet... Mégis immáron 5. éve lesz, hogy február 14-én a Yeti Race megnyitja a Pannónia-Ring kapuit.
Tavaly e-bayes extra bubis volt fent,az ár tükrözte a minőséget,vagy csak szar szériából küldtek,mindegy ez már összetört.
Most egy fekete Puig Racing lesz felrakva.
Jól beszélsz ,"boncmesterekkel cimboráló", a kenyér fele már elfogyott.
Az igazság meg odaát van,ezt már az X aktákban is megmondták.
Én majd valamelyik közös gurulásra elgurulok valamikor,Regéc az kimarad,mindentől függetlenül.
Két felesről mint hangulatalapról beszéltem.....
két feles?
kétszer két decit kétszer!
aztán kollektív hányás,az jót tesz a férfibarátságnak
aztán má mindegy ki és hogyan táncol
Na de pont ilyet? Miéééééééért?
Tegyél fel valami szépet, annyi jó fajta van. Nekem a képeken még a ValterMoto van fent, tavaszra másik lesz, sötétebb is, meg picit bubisabb is.
Plexit árul a shox, a danger, az euromotor, a motorline is...
noi megerzes
Őszintén szólva letojom épp ki és miért hepciás, és kérem tegye ezt meg mindenki a regéci túra idejére. Motorozni, és bulizni akarok, aki nem, az ne jöjjön. Öreg vagyok már bohócnak, nincsenek évtizedeim amit marhaságokra elbaszhatnék. Aki itt a vitát kiváltotta tök feéleslegesen, az nem lesz ott, a többek meg ellesznek, két feles meg egy asztaltánc és jó lesz a hangulat.
honnan veszed?
olyan kukacot ami tobb napig azott az alkoholban?
jah azt chillivel isszak es a kukac egy resze bele van reszelve a porba...hmmm fincsi
szerintem te nem ilyen modszerre gondoltal fg hehe...