Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia. Honda Speed Weekend Julius 17-10-Pannonia Ring
Olyan édi vagyol , cak kicsit félénk, hogy vágyacskáidat úgy mondcsikázod meg, mintha veled csinálná valaki, pedig te cejetnéd eztet csinájni....
majd ha lesz a balcsi mellett a mocistalcsi,akkor küldesz a telcsiddel egy esit,talizunk valahol,iszunk egy üdcsit és leszopcsizhatsz.én meg felveszem vidire és feltöltöm a sportmocira
Már megint durvulcsizel?
ezé bebaszcsizok egyet a pofidba
Hello ismi!
Megy a hómoci?
Jó lenne már egy tali!

albi,ismi,moci,tali,vidi,

a nagy magyar az okés
Na mivan csajé hol az a kép?
Most meg mi a bajod nagy magyar....
en magyarul beszelek...megsem erted ez hogy lehet?!
beszélj magyarul bazmeg

ismerősöm van aki MÁS...de ő a VV Leó öccsével él együtt,oda nem férsz el...
Mizu?
Én kb: 3 hete kerestem albérletet Pesten,de most már hazaköltöztem Kaposvárra.Veled szívesen ellettem volna egy albérletbe
Jooo van na.nem kell 2szer mondani osztok en...akar kartyalapokat is
Esik a hoooo!gyulolom!
Budapesten keresek albit....valakinek valami ismije aki kiad...vagy mas?!
én pedig ma osztottam,aztán engem osztottak(nő volt,de tőle eltűröm mer a tezsvirem ) utána hidroforoztam,holnap meg motoridomot polírozok.
Valahogy én is így gondolom ...lehet,hogy lapátolják a szenet a kazánba ...Tina,te oszthatsz nyugodtan....majd egyszer visszaadom neked
Na neee maaa!
En nem osztogatok senkit, es nem is akarok osztogatni...
Csak azt latom hogy eltuntek az emberek a forumrol pedig kinn hideg van nem hinnem hogy motoroznanak....
a lányok!
egymást
Melyik az az erős ember aki itt osztogat?
Afféle,de pssszt,csak szigorúan motorról,motorozásról,motorszerelésről szabad beszélni. Mert ha nem, LE ÉS KI LESZEL OSZTVA.....
Hölgyeim és Uraim mi van itt kérem?Ez lenne a CBR klub?
talált süllyedt
Ilyet láttam Kovi filmjeiben, eléggé izzadtak ám! És minden testrész volt használva.........
ez kicsit megerőltetőbb

ennél fogva hatásosabb is...remélem

TBT
Total Body Training
Hajra! en tamogatom!
Gyurunk wazze?