Jo reggelt!
Meg mindig lefagyas van ezerrel...brrr...nem akarok kimenni...tavaszt szeretnek!
Alex jou az arspoeticad
Blade?!mi a teljes neved es fenn vagy facebookon?!
Balazs....te voltal katona?!
"All due respect, you got no fucking idea what it's like to be number one. Every decision you make affects every facet of every other fucking thing. It's too much to deal with almost. And in the end"
Ez igaz, Te a fitnesz gurukra gondoltál,Én meg a testépítésről és az erőemelésről beszéltem. Sajnos ma már általános hogy koksszal gyúr 10-ből 8 emberke. A 8-ból meg csak 2-3 jár utána igazán, hogy azt hogy is kell csinálni, hogy eredménye is legyen,meg ne is tegye tönkre magát,annyira.
Sajnos meg nem sok mindent tudok a kis gepemrol mivel a teli szezon elott sikerult megvennem es telen nem motorozom... Viszont egy 300 kmes turat azert sikerult vele mennem a balcsira es nagyon jo feeling volt a 125os motorom utan
De a kesobbiekben tobb beszamolot tudok majd irni...
Blade!Gratula, buszke vagyok rad igy latatlanban is
Mescalero en nem ezekrol a nagy kigyurt ferfi emberekrol beszelek hanem aki ad a testere...ep testben ep lelek szoval az ilyen testepito szereket zabalok tobb kart tesznek magukban mint aki pl kimegy futni...
igen tenyleg nem tudok semmit a magyar katonasagrol... viszont az amcsirol annal tobbet hehe
Na erre a szenvedésre ment rá a jobb térdízületem, a jobb vállammal együtt,vagy lehet hogy csak erősen öregszem
de ma már le.....rom, (diéta,fehérje-szénhidrát-zsír számolgatás)megeszek mindent ami elém kerül,nem válogatok,mondjuk most már erősen meg is látszik
Szép volt, jó volt, ennyi
Ja katonaság,az ami itt volt jobb is hogy befejezték,egy kalap szart ért, a vége felé legalább is.
Tina meg felcsatolna egy műanyagot és...