Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alex barátunkat úgy keresem az Újévi Koncerten, h majd kigúvad a szemem... Alain Delone-t már kiszúrtam, de a 2.sorban nem találom Alex kopaszodó kis buksiját viszont mocskok kis mázlista a barátunk, ugyanis ide egy jegyre az emberek min. 6-7 évet várnak
véégre hazaértem :)))
jóccakát!
BUÉK!
Nem azt kérdeztem hány éves leszel! Azt pontosan tudom

CBResek : Sokkal boldogabb új évet kívánok és kívánom váltsátok valóra minden álmotokat, mert senki nem fog emlékezni rátok meg nem valósított gondolataitok miatt és ki nem mondott szavaitok miatt...csakis arra fognak emlékezni, h milyen benyomást hagytatok meg bennük!
Azt titok ovezi mint Gabor Zsazsaet
Hányadikán lesz a szülinapod?
Jovohezten mar nem vagyok Europaban, es szulinapom is lesz azt pedig sukebb patriarkamban Studio City-ben egeszen pontosan itt unneplem amely torzs helyemme valt.. meg akkor amikor meg nem laktam a kozelebe csak veletlenul be toppantam oda ...Alex's favorite place....
Nem vagyok...te meg szívbajos.. csak oda kéne csapn az asztalra oszt kész
Mondtam, h tőled kapta és képzeld nem emlékezett rá
Holnap akkor 11:30 Bécs - integess ha már nem jöttél a partyra - jövő pénteken 25. szülinapi bulival folyt.köv - oda kéne vmi jó műsor esetleg te pilótagúnyában
beszari
Tancolo macik party service

itt ki razzak a maciknak:)))
Én megtettem mindent, az h benézted a te bajod
ha Te sem...
Húzzál el, ha nem szórakoztatsz
hábersze
Mehetek en is?
folyamat szittyózok
45 percet szittyóztál? ( motoron)
minden fronton
Akkor beszéljünk a motorokról, nehogy itt is megkapjuk az offot Csináltad már motoron?
minden fronton
Ott egyértelmű a győzelmem
ez télleg jó poén
nem fogadnék senkire
monnyuk ha a MÁSIk piros RR-essel...
Párját ritkítóval szó szerint - ez az év poénja volt tőlem de csak Te érted
Erősebb nálam? Vagy azért fogadnál rám?
na de milyen 1-essel! ! ! ! ! ! !