Alex barátunkat úgy keresem az Újévi Koncerten, h majd kigúvad a szemem... Alain Delone-t már kiszúrtam, de a 2.sorban nem találom Alex kopaszodó kis buksiját viszont mocskok kis mázlista a barátunk, ugyanis ide egy jegyre az emberek min. 6-7 évet várnak
Nem azt kérdeztem hány éves leszel! Azt pontosan tudom
CBResek : Sokkal boldogabb új évet kívánok és kívánom váltsátok valóra minden álmotokat, mert senki nem fog emlékezni rátok meg nem valósított gondolataitok miatt és ki nem mondott szavaitok miatt...csakis arra fognak emlékezni, h milyen benyomást hagytatok meg bennük!
Jovohezten mar nem vagyok Europaban, es szulinapom is lesz azt pedig sukebb patriarkamban Studio City-ben egeszen pontosan itt unneplem amely torzs helyemme valt.. meg akkor amikor meg nem laktam a kozelebe csak veletlenul be toppantam oda ...Alex's favorite place....
Mondtam, h tőled kapta és képzeld nem emlékezett rá
Holnap akkor 11:30 Bécs - integess ha már nem jöttél a partyra - jövő pénteken 25. szülinapi bulival folyt.köv - oda kéne vmi jó műsor esetleg te pilótagúnyában
jóccakát!
CBResek : Sokkal boldogabb új évet kívánok és kívánom váltsátok valóra minden álmotokat, mert senki nem fog emlékezni rátok meg nem valósított gondolataitok miatt és ki nem mondott szavaitok miatt...csakis arra fognak emlékezni, h milyen benyomást hagytatok meg bennük!
Holnap akkor 11:30 Bécs - integess ha már nem jöttél a partyra - jövő pénteken 25. szülinapi bulival folyt.köv - oda kéne vmi jó műsor esetleg te pilótagúnyában
itt ki razzak a maciknak:)))
nem fogadnék senkire
monnyuk ha a MÁSIk piros RR-essel...
Erősebb nálam? Vagy azért fogadnál rám?