Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én valamikor tizenéves koromban szánkóztam utoljára,meg akkor volt jégkori is utoljára a lábamon.

Jégvakarás,hóban csúszkálás autóval ma is megvolt.Bár a tyutyukival nem merem az megcsinálni amit annak idején az öreg waresszal csináltam .
Azt 1-2 ezer forintból fel lehetett pofozni ha az árokban landoltam(90-es évek eleje).
Azért a havazás különlegességet lehet élvezni. Kevés szebb dolog van, mint a szűz hó... Sajnálom, h karácsonyra jön a felmelegedés, de addig is motorozás helyett lehet szánkózni és már az idejét sem tudom, mikor szánkóztam egy jót
karácsonyra meg locs-pocs dagonya lesz,úúúúúúúúúútáááááálommmm a sarat és az esőt
Most értem haza a kis kiruccanásomról..:Káosz van az utakon de minden olyan gyönyörű....
A körforgókban driftelgetnek BMWKKEL MEG TEREPJÁRÓKKAL... imádom ezt az időt
............ledesekhez ellenállásokat.......
Szinte bármelyik motoros webáruházban van,a választék 95%-ban mindenhol ua.
nagyvas.hu, pinkmotors.hu, tutilampa.extra.hu, shox.hu stb.
jó csemegézést.
A ledesekhez vagy eelenálásokat vesszel,vagy elektronikus relére cseréled a gyárit.Ebből van olyan amelyik a ledeshez is,és a hagyományos izzólámpáshoz is tökéletes.
Foglalt csak a telefon lehet
Ez merész kijelentés volt ha utoléred őket ez természetes de a nőké az elsöbség tehát nem előzök
Jól beszéltem Vale? Bár FülöpGábor erre azt mondaná, h csak az a nő foglalt, akin fekszenek
Fiatalság, nem tudja valaki hogy melyik oldalon tudnék nézni frankó kis indexet a gépre? köszi
Hehehe...Igen igaza van Catnek!
Ha utolersz minket talan...bar itt jo paran foglaltak
Neeeem , nálunk nem esik...

Létrán jön
Akkora hó van, h a "gyerekeim" a Karácsonyi Koncert főpróbáján nem túl nagy számmal voltak jelen...
Szóval holnap jó kis előadás lesz

Laci...mind a tiéd lehet, ha utoléred őket
Kaját és nőt de motort igen esik a hó felétek macsek?
Ém ma űgy néztem ki mint egy mikulás reggel 7 töl este 6 ig az erdőm voltunk szakadó hóban
Innét válogatni kell? [ O51]
Hogyne ismerném :)
Ezér bírlak,mert ilyen okos vagy,jól vág az agyad
Még jó hogy nem a Jóistent írtad...
Olyan vagyok mint Batman,mindenki ismeri és hallott róla,de senki sem látta
Ez így igaz
Meg nem mutatta magat?!
Hmmm mondom en hogy a forumon mindenkinek nagy szaja van
majd meglatjuk jovore!
Balázst még én sem ismerem személyesen, még nem mutatta magát a "hírhedt Klubosoknak" De az tuti, h a nőket nagyon imádja - meg persze a Hondákat
Nah hat ez a Balazs Ő csapat egyik oszlopos tagja?aki megmondja a frankot?!
Köszönjük Balázs ezt a szép bemutatkozót