Én valamikor tizenéves koromban szánkóztam utoljára,meg akkor volt jégkori is utoljára a lábamon.
Jégvakarás,hóban csúszkálás autóval ma is megvolt.Bár a tyutyukival nem merem az megcsinálni amit annak idején az öreg waresszal csináltam .
Azt 1-2 ezer forintból fel lehetett pofozni ha az árokban landoltam(90-es évek eleje).
Azért a havazás különlegességet lehet élvezni. Kevés szebb dolog van, mint a szűz hó... Sajnálom, h karácsonyra jön a felmelegedés, de addig is motorozás helyett lehet szánkózni és már az idejét sem tudom, mikor szánkóztam egy jót
Most értem haza a kis kiruccanásomról..:Káosz van az utakon de minden olyan gyönyörű....
A körforgókban driftelgetnek BMWKKEL MEG TEREPJÁRÓKKAL... imádom ezt az időt
Szinte bármelyik motoros webáruházban van,a választék 95%-ban mindenhol ua.
nagyvas.hu, pinkmotors.hu, tutilampa.extra.hu, shox.hu stb.
jó csemegézést.
A ledesekhez vagy eelenálásokat vesszel,vagy elektronikus relére cseréled a gyárit.Ebből van olyan amelyik a ledeshez is,és a hagyományos izzólámpáshoz is tökéletes.
Jégvakarás,hóban csúszkálás autóval ma is megvolt.Bár a tyutyukival nem merem az megcsinálni amit annak idején az öreg waresszal csináltam .
Azt 1-2 ezer forintból fel lehetett pofozni ha az árokban landoltam(90-es évek eleje).