Írni kell nekik egy cíp emailt... de most épp elszámolást írok a Szerencsejáték Zrt-nek szal talán most még nem rohanok és írok mailt ... persze "jópénzért mindent"
A nagykövethez olyan közel álltam, h az már ülés volt a jobb oldalán tőle 5 székkel arrébb
De a héten még rákérdezek ( ez a Konz Trier a luxemburgi-német határon van)
Ami meg nem mozog, azt pedig meglökik, akárcsak Séf bácsi
Édes Gáborom, nincsen Berlinben ismerősöm, csak az exnagykövet de őt azért mégsem kérem meg, h díleljen le nekünk ilyesmit...
Amúgy meg nem lehet ezt feladatni postán. Egyik nap felhívom a céget, vagy írok nekik aztán megkérem az okos germán fejüket, h rohadtul de azonnal adják nekem fel
Te őrült, lökött, perverz motoros
Egyébként télleg ez kell ide...mondjuk már nagyon elegem van a nyávogásokból, de mindenhol...
tizen-huszon éves gyerekek is úgy adják elő magukat, mintha olyan szoros programuk lenne minden nap, h ahoz már lassan titkárnő kell... aztán meg csak kicsit tudatosabban kéne összevariálni a kötelességeinket az MSNezéssel meg a punnyadással Mert én aztán tudom, mi az elfoglaltnak lenni!
hát foglalj le egyet és kész!
ha vki több hónapra előre nem tudja úgy rendezni a dolgait,h jó legyen neki az időpont,az nyugodtan leszophat
esküvő és temetés indok,a többi hülyeség...
Inkább cala ötletére kéne kitalálni vmi időpontot...ápr 12 pl.?