Akkor mi megyünk Oroszlányba és természetesen Majkot sem hagyjuk ki
Nekem tavasszal oké bármi, kivéve Húsvét hétvégéje és ápr.17-i hétvége...ha gyorsan el tudnánk dönteni - úgy január közepéig, akkor sztem lenne sansza, h meg is valósuljon
Viszont egy időpontot ki kéne találni a tavaszi szezonnyitóra, mert eléggé hamar tele lesz a regéci várólista, úgyhogy javasolnám: beszéljen meg a klub egy időpontot, ami nagyjából mindenkinek jó, és azt akkor le is foglalom. Arról a túráról legalább nem maradok le én se...
Randa lennék benzintyúknak szőrös lábak, sörhas, mindez ugye a klubhagyományok szerint bőrtangában és lakkcsizmában. Kihagyom, mert a Fókusz egy hétig adná elrettentésnek....
Hát persze...az kéne még... De a Klub megmaradásáért azért teszünk ...és lehet, h hülyeségeket is írogatunk...,de legalább nem fagy be hónapokra a CBR Klub
Egy kicsit kiábrándító lenne azt olvasni október közepétől április elejéig, h
" elraktam a motoromat"
-énis ..
-én is...
-én is...
-én is..
- én is...
- én is...
Egy rabbi,egy protestáns és egy katolikus pap hajókirándulásra visz egy csapat kisgyereket.A hajó viharba kerül,léket kap és süllyedni kezd.
- Mentsétek a gyerekeket!- kiáltja a protestáns pap.
A rabbi a mentőcsónakba tolakodik és visszakiált:
- Bazd meg a gyerekeket!
A katolikus pap elbizonytalanodik:
- Van még annyi időnk?
Szia Szandi .
Az a valaki ekkora népszerűségre tett itten szert? Vagy valami spirituális lény...tudjátok, akiről mindenki csak beszél, de senki nem látta...motorozni .
De tényleg jó lenne itt másik nőstény, mert szegény Sandra viseli el a CBR-es hímek tesztoszteron kitöréseit .
Nekem tavasszal oké bármi, kivéve Húsvét hétvégéje és ápr.17-i hétvége...ha gyorsan el tudnánk dönteni - úgy január közepéig, akkor sztem lenne sansza, h meg is valósuljon
kivéve talán a 10%-uk...
Egy kicsit kiábrándító lenne azt olvasni október közepétől április elejéig, h
" elraktam a motoromat"
-énis ..
-én is...
-én is...
-én is..
- én is...
- én is...
Nektek semmilyen téma nem lenne jó, mert úgy is csak olvastok
Széteset a Klub , kellene valami téma, amivel tavaszig kihúzzuk !
Nem maradtál le semmiről,olvasóklub vagyunk
Ha addig nem lennék, Bódog Karácsonyt Mindenkibe!, tövig
Holnap megyek Österreichba...kapsz majd egy jódlizó dirndli ruhás tiroli babát...na azt megronthatod
- Mentsétek a gyerekeket!- kiáltja a protestáns pap.
A rabbi a mentőcsónakba tolakodik és visszakiált:
- Bazd meg a gyerekeket!
A katolikus pap elbizonytalanodik:
- Van még annyi időnk?
Az a valaki ekkora népszerűségre tett itten szert? Vagy valami spirituális lény...tudjátok, akiről mindenki csak beszél, de senki nem látta...motorozni .
De tényleg jó lenne itt másik nőstény, mert szegény Sandra viseli el a CBR-es hímek tesztoszteron kitöréseit .
Szóval nem árulod el!
Akkó majd ha lesz időm visszaolvasok!
Remélem nem fogok kútba ugrani tőle.