Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"olyan be lehet kapni, ha nem tetszik optikával"

Életem! Próbálj már meg néha éles képet is csináltatni magadról! Ehhez vagy fotóst, vagy gépet cserélj. Vagy mind2őt!

Gumi ügyben valóban ajánlott Brian. És nekem a SuperCorsa. Bár nem éppen tartós, cserébe esőben horror, viszont minden más esetben a topon van, novemberben is 1kerékre áll vele a motor!
nem azért gyakoroltam fiatalkoromban olyan sokat,hogy most ne láthassam a "végjátékot"
Erről beszéltem én már neked .....minek a gumi
Hmmm azt hiszem sejtem mit jelenthet...
menj haza és kérd,h lássák el a bajod
Sandra elmagyarázza ez mit jelent
jaja, mar haza kene mennem mar....
de olyan hideg van kinn brrr....
a vesszőkkel csak a gond van,mi?
nem tudsz figyelni tőlük...
bocs a nem es az egyik kozott van vessző: nem, egyik juj mar faradt vagyok
Hát ő nem:)Ő csak a szerelőm, ez lekezelően hangzott de nem egyik legfontosabb ember az életemben, bármi gond van a motorommal hivhatom és segít mint egy mentőangyal!hehe
De nem a szeretőm hihi...
Se rá, se lebeszélni nem akarlak gumivásárlás ügyében , de az én szűk motoros baráti köröm véleménye az, hogy az új gumi pénzkidobás. Most magam ellen beszélek, mivel ott van a garázsban egy zsír új elsőgumi , de 16"ost használtban nehéz kifogni. A lényeg, hogy olyan helyen vásárolj, ahol ott tudsz lenni személyesen és ha valami gond van a gumival, akár használt akár új, akkor azt cserélje ki az eladó.Én Mezőberényben vásárlok Szikora Bandinál és nagyon korrekt, ha felrakás után kiderül a gumiról, hogy van vele valami, akkor zokszó nélkül csere. ...ja és végig motorgumiról írtam, FG+cala+Cica!

erről az a vicc jut eszembe,mikor a lány kérdi anyukáját,hogy hol jön ki a gyerek....
anyuka mondja neki,hogy hát ahol bement
csaj: és nem rúgja ki a fogamat?
nem szeretőd?
nem vetted a lapot. Tudom, csak nem próbáltam, nekem tök felesleges. Az a baj, hogy a pénztárca véges, ha nem lenne az, akkor leszarnám hogy elfogy párezer alatt de ragadjon rendesen.
beszélj Briannel
Oksi köcce megfontolom
a 002 egy igen jó sportgumi.
most írtam le.én a BT-002-t használom és mondhatom nem akarok mást mostanában feltenni.de ezért kérdem,hogy hogy motorozol.ez a gumi vízen nekem már komolyan bizonyított.Hringen meg 2.00-t is tud(nem alattam),szal használd nyugodtan.
javaslom keresd Brian felhasználót a motorgumik topikban
a kora miért érdekel? itt nincs túl korai kapcsolat,nyugi
(5 éves korig a Bridgestone saját maga is tárolja)
monnyuk nem a napon,meg a fagyban,az igaz,de hidd el nincs azzal baj
Nem próbáltam, nem tudom, biztos jó. De asszem nem egy sport/túra gumi, lehet a hölgynek nem erre van szüksége. Az én tempómhoz a Macadam is sok ...
Hehe gumi nélkül wooow akkor lesznek motoros utódok:)
Szerelőm hivja magát szeretőmnek...kis szójáték:)
Amúgy csak a szerelőm de bármit mondd az Szent írás számomra:)
Pályán hmm még nem tudom megyek vele...lehet.Eső nem tart vissza van esőkabátom. Egyenlőre még csak max.170 ig mertem húzni de lessz ez több is csak még össze kell szoknunk...
Milyen tipusú gumira gondoltál?és hány éves?
BT-002,vagy BT-003 a Bridgestonetól

és kész
Nem szereted az égett gumi szagát?

Egyébként csak az én véleményem, aki nem pályázik és nem is fog komolyan, valamint nem használja a gépe határait, annak a Road2 egy ideális gumi. Annyira nem drága, és az a kétszer fél tenyérnyi felület amin a élete is múlhat. Tudom, pályamenők meg profik üvegsima gumin is jobban mennek mint Talma, de én hazaérni szeretek.
ugyan-ugyan
én gumi nélkül