Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tényleg nincs benne a google-ban:

A(z) "regéc" kifejezés 1-10. találata az összes, kb. 107 000 találatból. (0,33 másodperc)

Jó lesz neked az 5 lityós kannás is....
Fontos, h Asti Cinzano legyen Másképp nem megy az átalakulás
Már előre félek ettől a túrától
FG igen röhögni fogunk és sok fényképet csinálunk róla
Ha jól gondolom, a tankban is szesz lesz és csak egy kis póttartályban lesz a nafta!
viszek is,biztos,ami biztos

de ami még fontos,viszek 3 üveg Cinzanot is!
lesz bőven
Ha nem előlem iszod el, akkor igen!
ne gondolkodj! ...nem áll jól! Inkább így csinálj: !
szerintetek,ha én iszom,akkor Ti röhögni fogtok?
Akkor viszont ott lesz rajta a kézjegyem!
április
oké, még ugy is pontositva lesz szerintem az egész
Ne keresd, mert nincs benne a gugliba De azért létezik....
A lényeg, h jó messze van Keleten.

Dzsordzsi...RPG is utazik velünk
Cicám! -cánk Neked szónoknak kellett volna lenned!
benne lennék mértne, nem, azért van a vas hogy a garagéba nézegessem hol van ez helyileg mert lövésem sincs...
Megyünk Regécre - vagy 2010 március 27-i hétvégén vagy április 10-i hétvégén. Mindenki jön aki nem P.K. ennyi!
Lentebb találsz képeket....lesz motorozás jó sok. Lesz buli , jó nagy, lesz pia és kaja...nem kevés és lesz hangulat, nem kicsi!
hello hallo! mivan mi?! Milyen túra hol mikor? És mikor indulunk? Huzok a láncon és mehetünk
Hüleeee én mondjuk nem vagyok papírmacska, szal elgördülnék egyedül is, de tuti jön Zsozsó is,FG is száz, h jön, meg RRobertó is jönne, Dzsordzsi is oda van ;) a többiek meg szájmotorosok Alex nem hiszem, h itthon lesz, de ha itthon lenne jönne az száz...
A többiekkel nem tom mi van...pedig van Balázs HRCnk, hondalaci600-unk, badzolink, volt Tiborx7ünk ( akiről sajnos megint régen hallottunk) meg CBRozsdi is lelkes volt túraügyileg , míg meg nem vette motorját viko75 ugye időszakosan van jelen és bocsánat akiket kifelejtettem...de majd esetleg nyilatkozhatnának, h érdekelné-e őket ez a CBR Klubos történet

Ez meg FG-nek. ABC kicsit másképp... Itt
Csak mi ketten akarunk menni cica? Van vagy 8-10 ágy....
Ez változatlanul szép hely Szóval akkor mikor menjünk?
március 27-i hétvége?
utána húsvét jön
aztán
április 10-i hétvége
?
Válasszatok!
Mennyünk má!
na azt majd megnézem... mármint a bevonulást másnaposan. K*rva magasan van ám a vár, de nagyon szép, mindenféleképpen meg kell nézni. Cirka szűk 1 óra gyalog, felfelé, nem gyenge emelkedőkön. De páleszt lehet fent is venni .