Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Legalább lesz köztünk, aki ért is a motorokhoz Olyan kis kedves, amikor lányokkal motorozik...látnod kellett volna..
hehe nah akkor jo ficko es segitokesz ezt szeressuk...Akkor talan elhivjuk szaguldo turaba is cserebe?!hmmm
Van neki és amilyen kedves vidéki gyerök szívesen segít, főleg egy CBR-es leányzónak! Nekem is ő szervált minden tekintetben számomra optimális gumákat- persze el fog sütni közben néhány poént míg a haverjaival aktívan dolgoznak ...
így:
Köszi Gábor. Sajna már meg van
Viszont gumid nincsen véletlenül?Én a Continentalra gondoltam...
Mondtam, h nem kell? Múltkor is lent voltam, de akkor is csak csokit kaptam - na jó..előtte műszaki vizsgát, azelőtt gumikat - legelőször meg gyűrűt ...bazz FG, sztem mindnen motoros ilyen Mikulást szeretne, mint Te
mee neked nem kellett,azért kínálgatom...
Cala nélkül meg majdcsak elalszok...egy darabig
faszom foglalkozik vele...
Te mé ajánlgatod az enyémet?

Cala kijelentette, h veled nem alszik egy épületben

Lentebb olvass és sírj... valaki nagyon próbálkozik...de már inkább szánalmas..
némmá,egy fej nélküli motoros
egyetlen F Sport van itt és az az enyém
szóval az első hely már foglalt
adtam volna egyet
fényvisszaverős
még megvan,ha kell
Jó éjt!
A különalvás jobb ha erényöv lenne rajtam, akkor a cica hogy is fogyasztana el?
Jó éjt...te mezőkövesdi lágíny
jóccakát, dzsordzsó balra el!
Marad az erényöv.
Még ebben se vagyok biztos, hogy egy ilyen problémán fennakadna....
Nálam lesz EÜ csomag, majd gyakorlunk.
Tettesd halottnak magad... úgyis "hullarészeg" leszel...
hmmmm
Ha meg nem lesz szakács...nem gond..mert mi nőstények felfaljuk a hímet, miután örömünket leltük bennük...
vagy így vagy úgy
Ahhoz sok sok vodkát meg kell inni hogy az én szőrös fejemet valaki vonzó női arcnak nézze. Jut eszembe, nem alszom egy épületben FG-vel , mert megdug mindent ami mozog, és úgy sejtem erősen inni is fog ám...
pihenned kéne!
20846-os hozzászólás rád igaz, akkor igen!
Naaa fiúúúk....- amúgy minden férfi élete nőként kezdődik...-kimutatták nagyon okos emberek..