Pontos megfogalmazás. Bár azt nem kérdeztem hogy főzni tudnak-e, de a főnökasszonyomat is jön, ő pedig azon kívül, hogy nagyon bulis csaj, legalább látott már konyhát is közelről. (igazából profi szinten főz...)
Igen, nem tudtam időben megkezdeni a napi sörözésemet, csak 2 óra csúszással. Szerencsére semmi komoly, csak az össznépi hiszti miatt a legkisebb köhécselésre ugrik minden szülő: mi is. Szabadságolta magát a kölök, idén már nem megy a suli közelébe se, de igazából már holnap a csilláron fog lógni meg az idegeim húrjain eljátszani a Mozart összeset, mert kutya baja se lesz.
Tom, hogy nem ide vág, de ma szélgenerátorok forgórészének tekercselését tanulmányoztam és azon töprengtem, miért nem terjed ez a dolog nálunk is el. ....MO nem mostanában változik sajna!
Jaja, bőrtangában melléállsz, és nyertél is. Te cica, hol van olyan rettentő meleg? Most voltunk a kölökkel az ügyeleten, itt -17 van az autó hőmérője szerint.
Oh én már megtudtam cala meglepetéseit is, amit főleg a pasik fognak értékelni
Én hogyan juttathatnám vmi szabálytalan előnyhöz az én motorom?
Az azért dúrca, hogy kint 12,5 fok van MÍNUSZBAN!
Szebúsztok! Itt mindenkinek szép a gépe és ha valaki nem hiszi el, akkor Regécen lezsűrizzük két motorvulás közt! Cala igazad van a hely tényleg fullos , de sok függ a társaságtól is. ....attól nem félek!
Jesszasz...hondalaci...motort , kaját és nőt nem adunk kölcsön!
Amúgy vicces ám ez a történet ( Megyesi Gabis) mert tényleg azt mutatja, h mennyire kicsi a világ
Én hogyan juttathatnám vmi szabálytalan előnyhöz az én motorom?
Az azért dúrca, hogy kint 12,5 fok van MÍNUSZBAN!
De koszi a lehetoseget...