Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te dzsordzso, nem mondod.... most ne merjünk lehajolni egy csikkért?
Inkább a brómos tea!
főnökasszonyomat helyett főnökasszonyom.... ezerszer megfogadtam: nem szerkesztek hozzászólást, írom ahogy van....
Pontos megfogalmazás. Bár azt nem kérdeztem hogy főzni tudnak-e, de a főnökasszonyomat is jön, ő pedig azon kívül, hogy nagyon bulis csaj, legalább látott már konyhát is közelről. (igazából profi szinten főz...)
2 lábuk van 2-essel kezdődik a személyi számuk és nem hiszem, h D kosár alatt van a mellük ugaz cala?
Apropó, kaja, lesz szakácsunk vagy maradunk a zsíros kenyér és sült virsli magas színvonalú gasztronómiai élvezeténél?
A meglepetés megfejtésében segíthetnél egy kicsit! ..remélem nem brómos tea!
Huhh, kell? Az enyémet viheted!
Speciel a kajára gondoltam! ..baj így is van elég!
Te örülnél, ha egy barátod karácsonyra odaajándékozná a nőjét örökbe?
Csak örökbe?
Kész vagyok mindig a humorodtól " Mozart összes" - az idegeiden ----ez a nap beszólása

Jesszasz...hondalaci...motort , kaját és nőt nem adunk kölcsön!
Kivánom, hogy úgy legyen! ....koccints velem a távolból!
Igen, nem tudtam időben megkezdeni a napi sörözésemet, csak 2 óra csúszással. Szerencsére semmi komoly, csak az össznépi hiszti miatt a legkisebb köhécselésre ugrik minden szülő: mi is. Szabadságolta magát a kölök, idén már nem megy a suli közelébe se, de igazából már holnap a csilláron fog lógni meg az idegeim húrjain eljátszani a Mozart összeset, mert kutya baja se lesz.
regéci tesztnap!
Igen az enyémmel te és cat mehettek vele csak nem töröd össze
Baj van?
Tom, hogy nem ide vág, de ma szélgenerátorok forgórészének tekercselését tanulmányoztam és azon töprengtem, miért nem terjed ez a dolog nálunk is el. ....MO nem mostanában változik sajna!
Jaja, bőrtangában melléállsz, és nyertél is. Te cica, hol van olyan rettentő meleg? Most voltunk a kölökkel az ügyeleten, itt -17 van az autó hőmérője szerint.
Állj meLLé! ...csak úgy röpködnének a pontok!
Húzd be a motorját, ha már ennyire ajánlgatja...
Amúgy vicces ám ez a történet ( Megyesi Gabis) mert tényleg azt mutatja, h mennyire kicsi a világ
Oh én már megtudtam cala meglepetéseit is, amit főleg a pasik fognak értékelni
Én hogyan juttathatnám vmi szabálytalan előnyhöz az én motorom?
Az azért dúrca, hogy kint 12,5 fok van MÍNUSZBAN!
A tieddel?:)nem akarom osszetorni...
De koszi a lehetoseget...
Szebúsztok! Itt mindenkinek szép a gépe és ha valaki nem hiszi el, akkor Regécen lezsűrizzük két motorvulás közt! Cala igazad van a hely tényleg fullos , de sok függ a társaságtól is. ....attól nem félek!