A péntek este ( a jó hosszú motoros út után) úgy hallottam lesz egy kis innivaló fogyasztás ...valami enyhe alkohol tartalmú ital is lesz a srácoknál, ez persze nem biztos ...de természetesen antialkoholistáknak külön programot biztosítanak
Most beszóltam, de inkább kitöröltem
De szerintem, ha elmondom, h mekkora arc vagy részegen és hogy motorozni se motorozol rosszul, akkor sztem nem hiszem hogy lenne akadálya
Helyes Gyűlik a nép...
Szóval akkor ELMÉLETBEN jönne:
-Cala
-cs.dzsordzsó ( Mezőkövesdi viseletben)
-elméletben RRobertó
-elméletben CBRozsdi
-FülöpGébriel és 3 Asti Cinzano
- egy kedves barátunk
-davide02
-Zsozsek
-és szerény macskaságom
Ez azért 9 fő...egész jól állunk drágáim
Ha mindenki megerősíti akkor már csak a két időpont közül kéne választani..aztán minket már nem állíthat meg semmi
Volt a március 27-i és az április 10-i - ezt itt a kérdés, válasszatok!
A déli harangszó is leghamarabb fél kettőre ér oda... viszont mint minden rendes kisfaluban azéééé kocsma itt is van ám! És egyébként meg a google elavult írásmód, helyesen parasztosan gugli oszt jónapot.
Ami Regéc és nincs benne a gugliba Cala, aki "Nimformatikus és renccergazda" már annyira szaknyelvet nyomat, h számára a " nincs benne a googleban" kifejezés azt jelenti, h olyan baromi messze van és olyan eldugott helyen...h az nem lehet benne a googleban... tehát:
Nincs benne a gugliban = az isten háta mögött van ...kettővel.
Hát cala ez is egy megközelítés
addig is
Vollbeat
Jah FG már utálom
Amúgy ismered tacsit? Én bírom!
Ez most hogy jön ide?
De szerintem, ha elmondom, h mekkora arc vagy részegen és hogy motorozni se motorozol rosszul, akkor sztem nem hiszem hogy lenne akadálya
Szóval akkor ELMÉLETBEN jönne:
-Cala
-cs.dzsordzsó ( Mezőkövesdi viseletben)
-elméletben RRobertó
-elméletben CBRozsdi
-FülöpGébriel és 3 Asti Cinzano
- egy kedves barátunk
-davide02
-Zsozsek
-és szerény macskaságom
Ez azért 9 fő...egész jól állunk drágáim
Ha mindenki megerősíti akkor már csak a két időpont közül kéne választani..aztán minket már nem állíthat meg semmi
Volt a március 27-i és az április 10-i - ezt itt a kérdés, válasszatok!
Az utolsó fél km. érdekes volt motorral, de ezért a fényképért muszáj volt.
Nincs benne a gugliban = az isten háta mögött van ...kettővel.
Hát cala ez is egy megközelítés
RegŐcön nem szeretnék így járni!
Mentségem annyi, h mikor tavasszal terveztük a túrát még a Google útvonaltervező nem találta...