Te meg ne feledd, amíg nem látsz, hogy mit mondott nekem az én pilóta nagyapám
"Ha békét akarsz, gyújts egy gyertyát az ördögnek is"
Régen nem értettem, h miért mondogatja nekem a nagyanyám, h pilótával sose kezdjek...mióta megtudtam, h a nagyapámnak 5 felesége volt, már értem
Nem voltam abban az állapotban? Én ugy emlékszem hogy éjfél után megcsappant a résztvevők száma és amikor Zsozsekkal találkoztam bőven éjfél után voltunk.
Köszöntem neki, majd ennyit mondott "már megyek is"? Válaszom valami ilyesmi lehetett hogy igen, mára nekem ennyi volt, és elköszöntem tőle.
Jah...a MERSZes tombolahúzásból is csak annyi maradt meg, h japánban felizgulnak a nők a szőrös férfiakra
De ezek a képek hallod... bekerülnek a családi fotóalbumba
Amúgy meg, h visszatérjünk az " úgy"-ra ...Zsozsó akart veled beszélgetni kicsit....de már nem voltál abban az állapotban
A Rózsadombig még Fréi és Béni lábbalhajtósa is begördül Csak azt tudnám ilyenkor hová tűnik...
Mindig feltűnik, beszól, majd eltűnik de menthetetlenül imádom a fanatikus Hondást
A negyedik képet beteszem a profilba - na meg várom Domino képeit, amikor a pilóta dzsekidben pózolsz mellettem meg Zsozsek mellett
Hallod...te "úgy" hazavezettél?
"Ha békét akarsz, gyújts egy gyertyát az ördögnek is"
Régen nem értettem, h miért mondogatja nekem a nagyanyám, h pilótával sose kezdjek...mióta megtudtam, h a nagyapámnak 5 felesége volt, már értem
Dédapám....
Köszöntem neki, majd ennyit mondott "már megyek is"? Válaszom valami ilyesmi lehetett hogy igen, mára nekem ennyi volt, és elköszöntem tőle.
Norbi- beszéljük ki inkább BadZolit
Alexnél nem akarom elbukni a Hondás tatyót
De ezek a képek hallod... bekerülnek a családi fotóalbumba
Amúgy meg, h visszatérjünk az " úgy"-ra ...Zsozsó akart veled beszélgetni kicsit....de már nem voltál abban az állapotban
A Hondás táskáért a lelkem adtam el ennek az amerikai nagybácsinak
Mindig feltűnik, beszól, majd eltűnik de menthetetlenül imádom a fanatikus Hondást
Hallod...te "úgy" hazavezettél?
Ezeket már láttad?