Hmm, nálad is sorszámot kell kérni? Meg a pudingevést kifejthetnéd bővebben is, pontosan mit is értsünk ez alatt? Tudod, csak hogy tiszta legyen a kép...
Jó, hogy nincs nénikém...most kérhetnél tőle bocsánatot
Hát ha a motorokat tolni kell vagy lábbal hajtani akkor biztos a vereségem
Ellenben, ha rendeltetésszerűen használhatjuk akkor én verek rád 1 körön kettőt
Júúúj Viking...hát hogy lehet ilyen csúnyán beszólni Suzukis létedre egy (roncs)CBResenek a CBR Klubban?!
Júúúj.....
És főleg így leosztani az egyik kedvenc barátodat....júúúj
Így jó lesz Zoli? Vettem neked "szeressük kicsit a világot" kapszulát...de beválthatod egy jócsajra vagy jópasira tetszés szerint....
Ezért most tuti kapok de azért tudjad, h
Köszönöm Dzsordzsó Nagyon szép kiscica...és én nagyon szeretem a kiscicákat...
Amúgy ennyire ne bízzatok abban, h jó dolog lesz az amit kaptok Lehet jól elverlek benneteket..- ez is meglepetés, nem?
Tessék itt van a Télapó egyik felesége...aki hozta Zsozsó motorját...( reméljük nem a Porsche banknál dolgozik...és nem a bank új behajtója )
Hehe meglatjuk meddig birom itt 10 évig koleszos voltam...kicsit nosztalgiának tűnik itt a fórum...
Jaja mondjuk egyetertek Cattel...nagyon kedvesek vagytok neha... de hat ez van motoros / "mocis " fickoktol nem is vartam tobbet
azé' badzoli jobban dönti (legalábbis a képeiteket összehasonlítva... )
Hát ha a motorokat tolni kell vagy lábbal hajtani akkor biztos a vereségem
Ellenben, ha rendeltetésszerűen használhatjuk akkor én verek rád 1 körön kettőt
Na csak legyen egyszer jó idő, 100méteren 300at verek rád...
Júúúj.....
És főleg így leosztani az egyik kedvenc barátodat....júúúj
Így jó lesz Zoli? Vettem neked "szeressük kicsit a világot" kapszulát...de beválthatod egy jócsajra vagy jópasira tetszés szerint....
Ezért most tuti kapok de azért tudjad, h
Amúgy ennyire ne bízzatok abban, h jó dolog lesz az amit kaptok Lehet jól elverlek benneteket..- ez is meglepetés, nem?
Tessék itt van a Télapó egyik felesége...aki hozta Zsozsó motorját...( reméljük nem a Porsche banknál dolgozik...és nem a bank új behajtója )
Bepisilni, hmmm arra is van plasztikai mutet
Jaja mondjuk egyetertek Cattel...nagyon kedvesek vagytok neha... de hat ez van motoros / "mocis " fickoktol nem is vartam tobbet
Mindjárt lecsekkolom a ráncaimat aztán irány Miami plastic surgery