Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem egyről beszélünk
én a gázreakcióját ecseteltem.abban pedig ő a legidegbetegebb
a többit elhiszem
Egy fotó róla
Köszi igen ezt vettük a Sanyával örülök is neki bár 954 volt a tervbe de ez korrekt állapotban van nagyon..
Nekem van egy 07' 600 RR -is amivel motoroztam(itthon) és kint van nálam egy 09' teszt motor. Mindkettöt használom/használtam és nagy külömbséget nem érzek a két motor között ahogy megy, vagy ahogy gyorsul.... ahogy fordul...
Az ABS-t és a design elemeket szándékosan nem emlitettem.
Nagyon szeretem a Honda-t de MOST ebben a kategóriában az R6R-t jobbnak találom én.
Pontosan, 2007-től elég ütős lett a 600RR is.
Alex! Hatalmas tévedésben vagy a 600RR-el kapcsolatban!
A blokk a 2007-esben teljesen új lett, minden tekintetben, 2009-re még fésültek rajta, asszem titánszelepek, új térkép, stb...
Davide....Gratulálok a géphez, ezt vettétek a Sanyával? Haverom mondta hogy nagyon zsír állapotban van.
Akko szerintem ülj fel 08-09-re de 10-re is nem sokára, csak egy fizikai tévedésnek gondolod utánna a 954-et. Nekem volt és nem voltam vele megelégedve semmilyen tekintetben. A Honda a CBR 900 után technikai vákuumba került ami időrendileg 2008-ig tartott. Ugyanezt tudom elmondani a mai 600 RR-ről már 2005-ben hozzá kellet volna nyulni a block-hoz amit mind a mai napig nem tettek meg azonkivül hogy ABS-t kapott, eljárt felette az idő egy kicsit.
és rosszal?
hahóó van itt valaki ?
mindegyiknél bari
Pirosszal csak a testemet lehet aláírni
Feketét hozok... és kész
ÉÉÉÉN hozzak? Hozzál te elfér a retikülödbe Jahh és csak pirossszal szeretek aláirni
Alex, ne szemtelenkedj, mert ma leverem rajtad Amúgy meg hozz alkoholos filcet.., h alá tudd írni...

az RPG-t
Nem késtél le semmiről
Még épp időben
Megjöttem
"jobban veszi a lapot,mint egy 1000RR"

Ennél a pontnál Gabikám meg kell kérdeznem hogy melyik 1000 RR-nél jobban?
Gábór
Köszi a tánácsokat Roberto ás Góbór!
Az enyém után
Sziasztok! Vettem vasat :) bár nem 954 lett belőle hanem öregebb de nem lett volna szabad otthagyni 919 rr
Akkor mondhatjuk,hogy motorba az ízlésünk szinte teljesen egyforma? Nálad melyik gép áll az első helyen?
Ezzel én is így vagyok
a 954 RR a második legszebb és legjobb motor a világon számomra is