amíg nem tudok számszerű tényeket, addig csak gondolkozhatom a továbbiakon, de a hitel miatt a gyári állapotra kell visszaépíteni elsőként,én is ezt szeretném,lehetőleg új, gyári minőségű alkatrészekből. ha nem lenne hiteles egyértelmű lenne az önrészből talpra állitás.
telószárak szemre nem sérültek.
Még semmit nem tudok ami konkrét,annyit tudok a kárszakértői első szemle talán már megvolt.
A szervizben aug.3-ig szabadság van,a motor a rákövetkező hétre van előjegyezve.
Crazy tud embert idomszett gyártásraembert ?az nem rossz,ha még valaha lesz motor a motorból.az lesz első hogy leugrik róla minden gyári ruha,és megy a páncélterembe aranyárban mérik ezeket a dolgokat.
Ha van sérülés mentes CBR600F idomaitok és, lehet hogy majd vevő leszek később rájuk.
Tegnap láttam itt a siteon egy 600F pályaidomban,Te tudsz erről valamit hogy ki és mennyiért gyártja ezt az idomszettet?
telószárak szemre nem sérültek.
váz? telószárak?
nem jobb lenne a 300 ezer önrészből inkább talpra tenni?
A szervizben aug.3-ig szabadság van,a motor a rákövetkező hétre van előjegyezve.
Crazy tud embert idomszett gyártásraembert ?az nem rossz,ha még valaha lesz motor a motorból.az lesz első hogy leugrik róla minden gyári ruha,és megy a páncélterembe aranyárban mérik ezeket a dolgokat.
Ha van sérülés mentes CBR600F idomaitok és, lehet hogy majd vevő leszek később rájuk.
Tegnap láttam itt a siteon egy 600F pályaidomban,Te tudsz erről valamit hogy ki és mennyiért gyártja ezt az idomszettet?
Nem tud valaki egy 05'-ös 600 RR-re eladó kormánystabilizátort?
Veletek mi van? Csak dzsordzsó meg én motoroztunk hétvégén?