Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert még a pénzt is otthon hagytam , tankolni is a cimbi adott. ....Ő viszont a telefonját hagyta otthon! Na így indulunk mi el bárhová is!
hát amit leírtam számokat,azok szerint ezt meg tudod oldani?
amíg nem tudok számszerű tényeket, addig csak gondolkozhatom a továbbiakon, de a hitel miatt a gyári állapotra kell visszaépíteni elsőként,én is ezt szeretném,lehetőleg új, gyári minőségű alkatrészekből. ha nem lenne hiteles egyértelmű lenne az önrészből talpra állitás.
telószárak szemre nem sérültek.
mondtam neked
váz? telószárak?
nem jobb lenne a 300 ezer önrészből inkább talpra tenni?
na már megint félrebaszkodom a billentyűket néha,de gondolom azért érthető vagyok
Még semmit nem tudok ami konkrét,annyit tudok a kárszakértői első szemle talán már megvolt.
A szervizben aug.3-ig szabadság van,a motor a rákövetkező hétre van előjegyezve.
Crazy tud embert idomszett gyártásraembert ?az nem rossz,ha még valaha lesz motor a motorból.az lesz első hogy leugrik róla minden gyári ruha,és megy a páncélterembe aranyárban mérik ezeket a dolgokat.
mit mondott a biztosító?
szintén crazy joe-t kérdezd,neki tök normális áron,tök normális idomot gyártottak
Szevasz!

Ha van sérülés mentes CBR600F idomaitok és, lehet hogy majd vevő leszek később rájuk.
Tegnap láttam itt a siteon egy 600F pályaidomban,Te tudsz erről valamit hogy ki és mennyiért gyártja ezt az idomszettet?
Húha, akkor azt nem, de azért köszike. Ha tudnál valamit, jelentkezz lécike. Köszike
egy nagyon kuka van,de oda sem adják,olyan szar állapotú...
Gabor, sürgösen kellene egy balos idom az én motoromra, az a rész, ahol az iranyjelzö van. Tudsz segíteni? Nincs veletlenül valakinek? Köszi
20-327-51-98
de, de még nézelődök, hátha valaki tud valami jó alig-használtat is :DDD
Telefonszámod van Gabikám, lökd át mailben.... Tudom, tudom, ne a cégest az 1-800--booty-buster:))))
nem veled beszéltük ezt az üzenőfalon a múlt héten?
Sziasztok!

Nem tud valaki egy 05'-ös 600 RR-re eladó kormánystabilizátort?
Motorral orvoshoz...-na ez az igazi
Veletek mi van? Csak dzsordzsó meg én motoroztunk hétvégén?
es milyen ott?miert nem mentel Te is,?
Most értem haza Kakucsról , de még csak néző ként voltam. ...elég volt odáig elmenni a 4-esen.
Oszt minek? Nem is vagy "norvég tücsök"- ha érted mire gondolok
Voltam ma TSCHOWANKÁN
Igen
Ott dolgozol?