Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha valakinek szükségét érzi hogy legyen jogvédelemre (közlekedés, munkaügy,stb), keressen meg bátran! Lehetőleg legyetek előrelátóak és még a "baj" előtt beszéljünk!
h.daniel1975@gmail.com
Írj! Felhívlak!
vaooooo.hat akkor tuti jo volt......
amugy milyen az ott?sokan jarnak oda?aszfalt?
Szia, Domino,

Igen a mail cimemre ami az adatlapomon van irj légyszives..
Alex!

De szép csóka áll ott hátul középen szemcsibe-sapiba :-)
Szia Alex, kérhetném a segítséged usából kipufogó behozatal ügyben?
Ha küldesz egy mail cimet megirom......
Büszke vagyok rád...
akár a meleg fiamra
Gondolom a bukóra szerelt koptatód is leért a fülönfordulásnál?
nem vegyülök
kakucsoltam
most először
így áll a pofám még mindig
Már megint úgy tesztek, mintha....pedig nem is
Zalaegerszegi hm az tőlem 40 km szoktam arra motorozni látom zegen is szeretik a szépet Honda
Hehe talán majd eccer... - bár eddig még mindig azt kaptam a stuntos srácoktól, h olyan helyes kis pofim van, minek akarom összetörni ?!

Ezt viszont nem tudom megállni, h ne rakjam fel...egy zalaegerszegi srácé - gyönyörűűűűűűű
Hirtelen már azt hidtem hogy te vagy bár a macskáknak jó az egyensúly érzékük
Hallod mindenki motorjának így kellene kinézni nagyon szép
köszi mondjuk úgy hogy malacom volt a sok lelakott 3-4 éves motorok után (6 néztem meg) rábukkantam fiatalkorom szerelmére konkrétan pont ezt az évjáratot és színt szerettem volna.....de álmomban sem gondoltam hogy hozzájutok egy valóban megkímélt errrerrrhez.......................

bián van egy kipufos hétvégén körülnézek nála...ha ott nem találok akkor jelzek feléd a józsigyula miatt........köszönöm fáradozásod
Ki merre megy ma betyárkodni a motorral?
horvath.krisztian@gmail.com

Ide küld el a választ

ty
Alex lenne egy olyan kérdésem ha az USA-bol hozatnák be egy vadiúj
2008 1000rr-t mennyiből jönnék ki..?
Szállítással biztosítással.. stb..
De szép ez b@szki ilyet állapotút én még itthon nem láttam Amiket néztem mind gomboccá volt törtve, és ócska szar volt már.....
kötyönöm
gyönyörű dög, gratulálok hozzá..
Szia Ram!

Mikori évjárat ez a Penge?
bocs csak néhány mondat erejéjig vagyyok......asztá takarodok vissza a hejemre

yosimusi kipufing kell a motorkámra.............alexbácsi,,,,,,,,,vagy ittend ha van valakinek átvenném.................csak mura más nem köll
Az osztrigák?
AUG. 1-jén megahiper party MÁNYON a Leimen Haus-ban
( www.hausleimen.uw.hu )- a házban szállás foglalására is van lehetőség. Utószülinap táncosokkal, motorosokkal, bártokkal és meztelen lányokkal - na jó nem, de akár...
El kell jönnötök és részt kell vennetek a KLOPFERezés szent alkoholos és titkos szertartásán Most rendeltem meg 100db-ot Németországból.

Ha jönnétek megköszönném, ha jeleznétek valahogy...esetleg galambpostával meg a szokványos módon.