na szoval ne csavarhuzoval hanem 1 drottal csinald.blankold le mind2 veget.es azt nyomd be az erintkezokhoz -amik az ajto tokban vannak.de vigyazz h mashoz ne erjen hozza a drot..haverod meg hivja oda a liftet 1-el feljebb.aztan huzd ki a drotot.(ne hagyd benne mikozbe lemaszol.!)vedd ki a kulcsot es megint csak nyomd viszza a drotot es hivd vissza a foldszintre.es kibaszottul vigyaz ott ne legyen kezed vagy labad vagy barmi mas az utban.
Dehogy szedtem ki :) még mindig a liftaknában van..
Felhívtam a telszámot ami a liftben találtam hogy küldjenek egy liftszerelőt de nem tudnak, 10 perc értetlenkedés után sem értette meg a telefonos csaje mi az én problémám..
Gondoltam majd én akciózok.. Megnéztem, van két kapcsoló amit benyom a liftajtó és akkor húzódik be a belső ajtó :)
Fogtam két csavarhúzót de az egyik félig szét volt törve.. :) benyomtam a két kapcsolót várok semmi aztán benyomta valaki a hívógombot engem meg jól megrázott a lift :) Zsibbad az jobb karom azóta is :))
Ébresztő hétalvók
Zsozsót már felkeltettem...-most szépen sorjában végighívok mindenkit
Motorvulhatnánk egyet spontán, mielőtt mindenki munkába megy. Ehetnénk egy naaaagy tejfölös-sajtos lángost
Az LDT-re nemsokára megyek, jó messze van.
jön
Motor, h áll? Mikor mész a LD Trophyra?
Felhívtam a telszámot ami a liftben találtam hogy küldjenek egy liftszerelőt de nem tudnak, 10 perc értetlenkedés után sem értette meg a telefonos csaje mi az én problémám..
Gondoltam majd én akciózok.. Megnéztem, van két kapcsoló amit benyom a liftajtó és akkor húzódik be a belső ajtó :)
Fogtam két csavarhúzót de az egyik félig szét volt törve.. :) benyomtam a két kapcsolót várok semmi aztán benyomta valaki a hívógombot engem meg jól megrázott a lift :) Zsibbad az jobb karom azóta is :))
Zsozsót már felkeltettem...-most szépen sorjában végighívok mindenkit
Motorvulhatnánk egyet spontán, mielőtt mindenki munkába megy. Ehetnénk egy naaaagy tejfölös-sajtos lángost
Mert akkor lassan elkezdek félni
Itt meg minek örültök annyira és te miért dörzsölgeted a kezed?