Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

majoshazan is van valami motorbonto?
de kib&@#tt ku@&# meleg van a bőr cuccban, kiizzadtam vagy 2 litert magamból mire hazaértem.
na szoval ne csavarhuzoval hanem 1 drottal csinald.blankold le mind2 veget.es azt nyomd be az erintkezokhoz -amik az ajto tokban vannak.de vigyazz h mashoz ne erjen hozza a drot..haverod meg hivja oda a liftet 1-el feljebb.aztan huzd ki a drotot.(ne hagyd benne mikozbe lemaszol.!)vedd ki a kulcsot es megint csak nyomd viszza a drotot es hivd vissza a foldszintre.es kibaszottul vigyaz ott ne legyen kezed vagy labad vagy barmi mas az utban.
Motor sehogy, a szezon nagyrésze off lesz.
Az LDT-re nemsokára megyek, jó messze van.
pssszt! ! ! !
jön
Na elmentek ti a fenébe Kötsög motorosok
Igy már mindjárt más
nem szereti,imádja
Milyen dolog az hogy ne szereti pedig jójjám az
nem szereti
lehet hogy az
A nyeles?
Sandra az altató talán visszafelé hatott?
Csitt...ne reklamálj Ha már megkíméltelek a korai ébresztéstől
Motor, h áll? Mikor mész a LD Trophyra?
nem úgy,amúgy...
Szívesen felhívlak téged is 4:30-kor Zsótit is telefonon keltettem fel. - hogy építse a Vasmű szebb jövőjét
eccer felkelthetnél engem is
Hééé, ez nálad a fekvés ideje, nem az ébredésé!
Dehogy szedtem ki :) még mindig a liftaknában van..
Felhívtam a telszámot ami a liftben találtam hogy küldjenek egy liftszerelőt de nem tudnak, 10 perc értetlenkedés után sem értette meg a telefonos csaje mi az én problémám..

Gondoltam majd én akciózok.. Megnéztem, van két kapcsoló amit benyom a liftajtó és akkor húzódik be a belső ajtó :)

Fogtam két csavarhúzót de az egyik félig szét volt törve.. :) benyomtam a két kapcsolót várok semmi aztán benyomta valaki a hívógombot engem meg jól megrázott a lift :) Zsibbad az jobb karom azóta is :))
Ébresztő hétalvók
Zsozsót már felkeltettem...-most szépen sorjában végighívok mindenkit
Motorvulhatnánk egyet spontán, mielőtt mindenki munkába megy. Ehetnénk egy naaaagy tejfölös-sajtos lángost
Te...most őszintén..- az FG-t már likvidáltad is?
Mert akkor lassan elkezdek félni
Nem tudom, de mintha lebuktam volna... na jó bevallom, terminátor vagyok és egy szőke cicalányt kell likvidálnom
Mi van? nem érteni...

Itt meg minek örültök annyira és te miért dörzsölgeted a kezed?
Már csak az a kérdés, mikor aratom le munkám gyümölcsét