Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ménincs?
Tudod olyan motorozós pár...-néha előtted megy, épp ezért gyakran eltéved, néha látod, h majdnem elütik , néha te mész neki majdnem hátulról, mert megy a bambulászás...-na szóval ilyen pár
milyen párod?
csak a te érdekedben
nekem gumi nélkül is jó lett volna
Nem megyünk aug.15-én erre a motoros versenyre?
A MERSZről már sajnos lemaradok idén me nincsen párom...-de ezen meg nem is kell
Na igen...a padláson is tele voltál gátlásokkal - mikor a gumikat válogattad
én gátlásos vagyok az ilyenekhez,tudod jól...
Erről ki tud bármit is?
RISE BALL Motoros verseny.

Indulás: Budapest 8 óra
Érkezés: Balatonfüred
Kategóriák: Autós, Motoros
Nevezési díj: 15. 000.- / autó (min. 2 fő) + fő esetén 5. 000.- / fő, 10.000.- / motor (csak 1 fő lehet 1 motoron)
Nevezési díj tartalmazza: versenyben való részvétel, azonosító kártya ( nyak pass ), olasz ínyenc vacsora, esti party belépő, welcome drink a party előtt .
A party -n az étel - ital fogyasztást a nevezési díj nem tartalmazza!
Szállás: igény szerint, szervezés alatt
Résztvevők létszáma: Max. 100 autó és 100 motor
engedélyezett. A résztvevők külön indulási nyilatkozatot írnak alá.
Küldetésünk: a balesetmentes közlekedés, a KRESZ szabályok pontos betartása.
Támogatás: szponzoraink által felajánlott termékeket a Fóti Gyerekvárosnak ajánljuk fel.

Útvonal: a benevezett autók mindig az aktuális állomásponton kapják meg a következő állomáspont koordinátáit, játékos feladatok kitalálásával és megfejtésével találhatják meg a versenyzők.

A nap végén a Versenyzők és a Támogatók, személyesen adják át az ajándékokat a Fóti Gyermekváros gyermeklakóinak.

Ahhoz, hogy versenyző lehess regisztrálnod kell az oldalra, kitölteni a jelentkezési lapot, és eljuttatni a szervezőség részére a nevezési díjat. Ha csak érdekel a dolog, akkor is érdemes regisztrálnod, hiszen, augusztus 10 -éig, 5 versenyzői licenszet sorsolunk ki az oldal aktív tagjai között.

Részletes nevezési feltételek megtekinthetőek itt!

Start helyszín: Budapest, Hajógyári sziget.
Cél helyszín: Balatonfüred, Sundance Park
Célbaérkezésünk támogatója: Sundance Park - Balatonfüred
Te szülinapod volt? köszike hogy kideríted
Tudod ez a soha meg nem valósuló SM-SM CBR Klub túra lesz.
Na jó holnapra kiderítem, h szabad-e az egyik rendezvényház itt a közelben és akkor aug.1-jén utószülinapozunk!
Ilyet élőben kell te kis buta
ők ismerik egymást már korábbról

óóó,mi mindent meséltem még rólad...
Van ruhám ha erre gondolsz.A kép az utolsó Badacsonyban készült Alex ő is nagy hóhányó miért hol lessz mocistali ahol otleszel?
Ennyire mélyenszántón nem gondoltam, h beszélsz rólam
Bezzeg Zsozsóról nem mondtad, h ő Zsozsek
Remélem azért nem susó nacban nyomod... Hmm...az utolsó képen ott álldogál a háromkilences mellett?
Amúgy szép a motor nagyon...
Honda...nincs mit mondanom - ha Alex itt lenne ő tudná mi a véleményem erről , bár nem publikus..-csakis "mocistalcsin" mondhatom el nektek ( áss el áss el )
akkor kell a sámli is(nekem )

szted honnan tudta?
Az túl mély..
Max. térdig - na felébresztem az Olasz melóst..
Peppe honnan tudta, h én én vagyok?
derékig
És hondát hondával sem cserélsz amugy dobtam fel egy képet
Áss el , áss el
Ne bántalmazd a macskáimat
most kellene locsolni...
de de - van irigy macska...ezek pl. irigylik a petúniáktól a virágládát...
akkor miért ódzkodsz
ha mocizik,vagy csaj,vagy buzi

ezen felül aki komikat írkál a vidikhez,amit telcsivel vettek fel egy talin,azt el fogom ásni