Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ti vagytok a Júdeai Népfront?
Az ország igen elmaradott részéről származok, de nem vagyok betyár! ....amúgy keleti fronton nyomulok!
A rend éber őre egyszer / I.E./, a szemembe világítva azt üvöltötte, hogy :
'Hát fiam azt hittem több eszed van!'
A válasz: 'Volt, de elittam!'
Hál Istennek csak a motoromat csináltátok
Túl sokan lettetek volna azért...és később még jött az erősítés is
Bár az elkerülős téma előjátéknak jó volt

Na igen, te úgy bántál a Kawákkal, ahogy bánni kell -
megdobáltad őket sörösüveggel
De csak ha nincs mikrofon meg színpad a közelben hmm, jut eszembe, mikor van vagy volt a 24 órás Kunmadáron?
mi van rajta hátul?
ragadjon,vagy ne fogyjon?
túra? egy személy? lábtartó leér?
Az ötlet tetszik! ...esteleg meghívhatjuk CBR-Klubot is.
Mik a lehetőségek? ...idáig csak kopott, direkt nem írok 'használt' , gumikat vettem.
Ühüm, ezt ismerem, mint én, csak egy káromkodás, de az egy óráig tart, és a a fáraóktól kedzve a mai napig mindent felölel.
óóó,szolid kissrác vagyok amúgy
kérdezd meg Sandrát

talán eccer káromkodtam,míg a motorját csináltuk
Most így jobban meggondolva, nem hívlak meg a szalonnasütésre holnap este.... szolíd társaság lesz, színpad nuku, de a sörpadért ölök, az k*rva drága volt
FG csak gumi nélkül

meg "donorszerkóban"
adtunk is egy kisebb koncertet...
aztán beszedtük egy srác nyakából a menyasszonyát,...szétszedtem egy sörpadot,azzal gitároztam,aztán abbéli mérgemben,hogy nem adják kölcsön a vadiúj zx10-et az ivanicsék,megdobáltam a kawákat sörösüveggel,meg kővel....a többire nem emlékszem
Gumival vagy gumi nélkül? Lemaradhattam valahol félúton....
Te cala...FG sokkot kapott? Biztos sose volt még neki ilyen jó
Kedves Dzsordzso egy fasza pálinkafőzdétől nem messze lakik, meg gondolom van házi főzde is a faluban vagy 40-50 db.
De hát Giorgio nem D-Ny-on lakik?
akkor nyomjátok ti is izomból. Utoljára amikor színpadon voltam, átestem egy dobszerkón, és eltört két bordám, de olyan tiszta magas C-t azóta se hallottam. Úgy sápítozott a dobos gyerek....
még az kellene csak

tavaly,mikor a havernak mondták,hogy küldjön ki minket a színpadról,annyit mondott a securitynak,hogy küldd ki te,a te dolgod...
a srác mérlegelt,majd azt mondta,jól van,maradjatok...

...erre elvettük a gitárját és a mikrofonját az együttesnek...
Amatőr... oda minket már be sem engednek, a tapasztalatok miatt. A hegyalja fesztiválon is csak átgurultam, de már integetett a bizt. őr, hogy ide nem megyek be...
zugivók

én ha iszom,mindig van pár száz tanúm,meg egy koncertnyi közönségem.....
Te Dzsordzso, el kéne már vonulni valahová egy jó nagyot inni, valami ötlet? Mert a CBRCicc meg FG nekünk messze van ám egy délutáni kocsmázáshoz.
EfGé: Nem...Pervollal mosva

Giorgio: ne legyél csináld már, h te is csak gumival szereted