Most így jobban meggondolva, nem hívlak meg a szalonnasütésre holnap este.... szolíd társaság lesz, színpad nuku, de a sörpadért ölök, az k*rva drága volt
adtunk is egy kisebb koncertet...
aztán beszedtük egy srác nyakából a menyasszonyát,...szétszedtem egy sörpadot,azzal gitároztam,aztán abbéli mérgemben,hogy nem adják kölcsön a vadiúj zx10-et az ivanicsék,megdobáltam a kawákat sörösüveggel,meg kővel....a többire nem emlékszem
akkor nyomjátok ti is izomból. Utoljára amikor színpadon voltam, átestem egy dobszerkón, és eltört két bordám, de olyan tiszta magas C-t azóta se hallottam. Úgy sápítozott a dobos gyerek....
tavaly,mikor a havernak mondták,hogy küldjön ki minket a színpadról,annyit mondott a securitynak,hogy küldd ki te,a te dolgod...
a srác mérlegelt,majd azt mondta,jól van,maradjatok...
...erre elvettük a gitárját és a mikrofonját az együttesnek...
Amatőr... oda minket már be sem engednek, a tapasztalatok miatt. A hegyalja fesztiválon is csak átgurultam, de már integetett a bizt. őr, hogy ide nem megyek be...
'Hát fiam azt hittem több eszed van!'
A válasz: 'Volt, de elittam!'
Túl sokan lettetek volna azért...és később még jött az erősítés is
Bár az elkerülős téma előjátéknak jó volt
Na igen, te úgy bántál a Kawákkal, ahogy bánni kell -
megdobáltad őket sörösüveggel
ragadjon,vagy ne fogyjon?
túra? egy személy? lábtartó leér?
kérdezd meg Sandrát
talán eccer káromkodtam,míg a motorját csináltuk
meg "donorszerkóban"
aztán beszedtük egy srác nyakából a menyasszonyát,...szétszedtem egy sörpadot,azzal gitároztam,aztán abbéli mérgemben,hogy nem adják kölcsön a vadiúj zx10-et az ivanicsék,megdobáltam a kawákat sörösüveggel,meg kővel....a többire nem emlékszem
tavaly,mikor a havernak mondták,hogy küldjön ki minket a színpadról,annyit mondott a securitynak,hogy küldd ki te,a te dolgod...
a srác mérlegelt,majd azt mondta,jól van,maradjatok...
...erre elvettük a gitárját és a mikrofonját az együttesnek...
én ha iszom,mindig van pár száz tanúm,meg egy koncertnyi közönségem.....
Giorgio: ne legyél csináld már, h te is csak gumival szereted