F. Gábor! ..Gabit nem merek írni , mert először is megköveznek , azután meg lebuziznak . - de azért 'jehova'! Végül is a kérdés: a motoromra tudnál ajánlani valami jó első gumit? ...tudod 16" sajna . Esetleg van e eladó a vonzáskörzetedben?
Üdv!
Van egy 2005-ös 600RR-em25600km-el, elektromos gondjaim vannak vele. Érdekelne, hogy volt e valakinek ilyen motornál feszültségszabályzó, akku, vagy más elektromos problémálya?
Jelenség: kb 1 honapja cellazárlatos lett a gyári akku. Vettem egy Moto Start (Kínai)akkut, amivel 1500km-t mentem hiba nélkül(1honap). elmentem egy 300km-es túrára 8-10000 között hsználtam végig(lakott területen nem pörgött ennyire, de előzésnél néh tiltásig). Másnap reggel nehezen elindította a motort, úgy hogy mindent lenullázott(km-számláló, idő) mentem veele kb 5km-t megáltam és utánna nem indult el. Kimérettem 2 villamossági szerelővel és egy motorszerelővel 3 különböző időpontban a töltés 13,8-14,4v között van. Az 1 hónapos akku cellazárlatos lett és teljesen felpuposodott. Mikor betettem az új akkut akkormegmértem és a töltés alapjáraton 13,6v volt és ahogy emeltem a fordulatot, úgy emelkedett a töltés egészen 15000-ig, ahol 16,2v-volt a töltés. Az akku néha elindítja a motort, de többnyire nem, tolásra viszont mindíg könnyen indul. A töltésre mindegyik szerelő aki mérte azt mondta jó, de az akkut nem akarják kicserélni garanciába(Motorrad,ők is kimérték és azt mondták jó a motor, de nem cserélik vissza az akkut). Lehet e olyan hogy egyszer jó a feszültségszabályzó, egyszer pedig rossz, mert ezekszerin egyszer jó a töltés egyszer pedig rossz. Akkor mértünk 16,2v os töltést mikor az új akku volt benne, lehet hogy rossz volt az aksi? Előtte is voltam hasonló túrákon és akkor miért csak egy hónap múlva feküdt ki az aku? Ha valakinek volt hasonló problémálya kérem írjon.
Köszönettel.
Ma volt szerencsém találkozni a viharral motoron. Óriási homokvihar és eszeveszett széllökések kíséretében. Mintha jött volna a Meteorológus Mihályból jól ismert Nuclearwinter . Hál istennek még a komoly vihar előtt leraktam a motort. Mert pontosan 3 perc múlva meg már kezdődött a faág letörögetés, szénaboglyadönbögetés és vízszintes esőverés a 200km/h széllökések mellett volt ám haddelhad.
Akkor lehet kipróbálom, mert pályára nem megyek, viszont sokat megyek akár kettesben és messzire. A power-en se ettem meg csak a gumiemberkék fejét közúton. A sportot az hallottam hogy sokaknál nem ok, én power-el vettem, de úgy, hogy az előző tulaj a kanyarokat daruval oldhatta meg, mert a gumi így nézett ki: \_/.
Utcára, a "nem laprafektetős forszirozosra" a road 2 nekem bejött,a gumma idáig sokkal többett tud, mint amit én tudok most.
Nálam a tapadás, és a futásteljesítmény kompromisszuma ez a gumma.
A Pilot Sportal 9330km-t mentem,és még nem kopott el annyira hogy belekötnének,de lecseréltem,mert már határozottan éreztem hogy csúszkál.
Szia Mesca, lenne egy kérdésem, valamikor ha jól tévedek írtad hogy Road 2CT lett az új gumid. Kérdésem: hogy vagy vele megelégedve? Most filózok hogy a power 2ct vagy a road 2ct legyen, utcára, túrázgatni, néha kis hegyi szerpentin, de nem sok tapasztalatot találok róla.
mukodnie kene.ha nem fog elindulni akkor meg mashogy is be van biztositva......-nem ertem mit ertetlenkedtek a telefonba.-pedig a kulcskiszedes gyakori eset !
Miért nem állítottunk meg ?
Mert Kawás vagy
Nekem nagyon bejövős gumit kapott a dög : Bridgestone BT 021 - rögtön teszteltük is Fehérváron, körforgalomban, vizekocsi után, aztán a zámolyi felmart úton...
Majd még úgy látom lesz párszor lent a moci Fülöp Gébrielnél...
Jah megvan!emléxem!miért nem állítottatok meg!?a velencei tóról jöttünk...fürödtünk egyet...az első motor az ismerős volt...de a többit nem nagyon figyeltem...gondoltam sok piros valami...nem kawák felpattintottál valami új gummát?az már nekem is kőne...
Szerdán este fél 8 körül 600 F - Fülöp Gábor, utána Zsozsek a 1098-al ( na azt nem lehet nem észre venni) majd én a Repsol kabátomban az RR-en a csajoddal voltál és az elkerülő felé mentetek - mi meg a Sénig Tibihez az új gumáimért...
F. Gábor! ..Gabit nem merek írni , mert először is megköveznek , azután meg lebuziznak . - de azért 'jehova'! Végül is a kérdés: a motoromra tudnál ajánlani valami jó első gumit? ...tudod 16" sajna . Esetleg van e eladó a vonzáskörzetedben?