Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bad Zoli! Boldog születésnapot és minden jót kivánok neked!
nemááááááá.picsába...-ez szar ügy! sajnalom vaze!
de bizti h rendberakod..!
A lényeg h nem lett semmi bajod!
Az eljárás a következő:
Beviszed a biztosítóhoz a vasat ahol minden egyes sérült alkatrészt felvesznek cserére (a gyári árakon). Ebből az összegből fogják levonni a te önrészedet.
(fejidom, tükrök, fékkaron kívül gondolom van még elég kár)

Ha megcsináltattad a motort, újra beviszed, ott lefotózzák és küldik neked a pénzt.

A "megcsináltatás":
Kinyomozod, hogy a neked szükséges alkatrészeket kitől tudnád "megvenni" (!), aztán átszerelitek ami kell. Ezután beviszed a szemlére, ahol ha kérdezik akkor nem javítva lettek az alkatrészek, hanem megvetted őket(!).

Valahogy így.
Szomorúan olvasom mi történt.
Jobbulást nektek Mesca!
Ma sikerült megismerkednem közelebbről a árokkal ,megszívtam a kezdeti nyálkás,éppen hogy csak eleredt esős út átkát, egy jobbs kanyaeban kanyarban. (Csákvár és Lovasberény közt)
60-70-es tempónál(még szerencse hogy az út miatt ennyire lassítottam vissza,de még ez is sok volt) egy jobbos kanyarban elkezdett átkúszni a motor a bal sávba,szemből jöttek úgyhogy sok választás nem volt.
Bal árok,csattanás frontálisan vagy megpróbálni jobban dönteni hogy visszatérjek a jobb oldalra,sikerült de a motor segge kiment alólam abban a pillanatba ahogy a felezővonal festésre ért a hátulja

Nekem semmi bajom,hátamon csúszva álltam meg a padkán,a motor meg az árokba érve még csinált egy szaltót,na ez volt a gond.
A motor cascos,csak a bibi, a 300e önrész,ha valaki jártas ilyen töréskár okos rendezésében ,annak a tanácsait szívesen meghallgatom.
Gabor-inkabb lex az eredeti idom.-nem fogok szorakozni a fenyszorokkal.......
Helou. Hoonap megyek pestre kocsival....mindenki menekuljon
hol?
a városban?
nem jó,csak addig amig egy 300+-s motor elé nem fogsz kimenni,tapasztalat,majdnem összeakadtunk,én meg majdnem kaptam a pofámra egy kurva nagyot
nem szoktam

eggyel többet rakok vissza....
Egy kis tükörtrükk F-s CBR-hez.
A tartótalpak átforgatásával, és a távtartó alátétek átrendezésével,oldalanként Kb. 5-7mm-el kifelé lehet rakni a tükröt javítva a hátraláthatóságot.
(de azért így is tessék csak intenzíven hátranézegetni sávváltás, és előzés megkezdése előtt)
Eszperentóul tegnapot jelent
Mi vagyok? Egy komplett JEHOVA?
Ez az tessék...kövezzétek meg! Gyerünk , gyerünk kövezzétek halálra FG-t

Nah mindjárt indul egy lightos 80 km-es motorvulás egy kis körforgóvadászattal összekötve
én innen szurkolok neked
Meg köszönném ha küldenél képet! szoszti@freemail.hu tel:06306217608
megyek a cbremhez :) veszek neki egy első fékbetétet + olajat is kap :))
Nahdemostmár nem tudom eldönteni hogy ki kivel van :))

Nálunk ez a műsor, nálad a TV2?
na mosmeg biztos a bocsánatkérő...ööö...műsor megy,mi?
mekkora egy ... vagy
Még mielőtt papucsnak néznétek elárulom, h az előbb én írtam be a nevébe
Csak úgy ahogy szoktam...bár a kutyáját tényleg kidobhatná...az előbb is úgy belecsípett a lábamba a kis dög...
akkor bennem nem bízol...

pedig...
A Sandra a legkedvesebb, legszebb, legokosabb és legeslegeslegmegbízhatóbb nő, akit életemben ismertem...- érte lemondok mindenről az életben és azt teszem, amit megkíván tőlem...
Még a kutyámat is kidobom a harmadikról
monnyuk az enyim nem csörög legalább