Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát csak ledolgozza,nem?
ha nem,akkor szólj,viszek segítséget
hát persze
meg a kilátós vendéglőhöz is Balatonkerülő túrán
Gábor, szerinted bevenném, hogy miért került annyiba pár karc eltüntetése....bár ha Cat ledolgozza otthon, akkor...hmmmm, mehet
Oké csak szóljatok és valami kaját rendezünk nektek jön Alex is?
Hondalaci:Ne aggódj Balcsi túra tuti lesz...nem hisztis motorosokkal Megyünk és megszállunk ugye Zsozsó-FG?

FG.: el tudsz majd vezetni akkor az oroszlánomhoz?
Hülyeeee... rózsaszín plüsspapucs foreva
Cat ha jöttök akkor nem felejts el nekem se tudok pár szép helyet a balatonnál 30 503 51 18
maj megin megállok a ház előtt,oszt kirángatlak hálóruciban...aztán indulhat a túra
ennyit a spontaneitásról
Szerintem nem lesz SOHA. Itt képtelenség egyet is összeszervezni.
Evvan...
Majd FG-vel meg Zsozsóval meg akinek kedve van innen nyomunk egy spontán gurulást vmikor...ógusztusban
mindent tudok
igen, jól tudod
csitt!
úúúúú,ezt a köpő versenyt megrendezem
de ha jól tudom....
Szépségversenyben is megvered CBR tura mikor lessz
Hát jól van, távolba néző és messzire köpő versenyben biztos megverlek... de talán az kevés
az erőnléteddel nemrég büszkélkedtél
az oroszlánnak mondtam,h jössz
Hülye vagy? Még jó h félek...jelentős testi és erőnléti fölénnyel rendelkezel
Meg van az oroszlánom?
félsz egyedül,mi?
Csütörtök vagy péntek te kis erőszakos Még a vezérördögöt is meg kell kérdeznem, h hogyan ér rá...
szal jöttök le a héten?
Ne kommunikálj maki-jelekkel. Még cincoghatunk nyugodtan...a macska építi a szebb munkás jövőt
Nem-nem-nem
Nem akarok knídáun fájter lenni
Amúgy meg minek fókuszáljak a cipődre? Mi vagy te a Csizmáskandúr?
ezt majd ti otthon,jó?
addig a cipőmre fókuszálj...
Ja tehetek fel képet nem gond csak te is hívtál cm cbr talira gondoltam én is meghívlak fórumtalira nyugodt lehetsz senki sem eszik macska húst ha tudsz azért gyere el szeretettel várunk Zalaegerszeg és környéke fórumba ha bejössz mindenkit megismerhetsz jó fejek
Tőle nagy pénzt remélsz?
Az enyémet pedig ingyen csinálja? Felőlem mehet...számoljátok be Zsozsó motorjába az én költségeimet is