Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mézes csupor....
Mi van? Mi van? Mi van?

Nah jó ne kóstolgassatok, nem vagyok én mézeskalács...
ja
eccer adott,azóta bánja...
Miért vársz CSODÁT az emberektől?
tudod Te hol vannak a határaim...

vagy nem?
Teeeeee
Hát neked már semmi sem elég?
akkor jön a szétesikszeres
Én meg otthon az asszonyodnak .
Én +majd jól beköplek a Najmenkónak ,hogy bugázol munka időben!
De most hogy így mondod, van plafon is....
Aha de kettőn vannak különböző nyílászárók, nem csonkítanék egy fotót sem szívesen.
Vagy megint ezeken tetsztelitek a cégnél az új lézernyomtatót Végül is négy fala van annak a szobának
Eltettem az archívumba, köszönöm szépen! Majd ha öreg leszek, a kandallónál ezt nézegetem minden este megígérem.
Ez ugye nem célzás ?
Amúgy és tudom, h ma megint agymenésed van és ez meg magas laszti volt
Még vagy 2métert mehettél volna hátrébb! Fránya korlát (hiába flexeltem el a lábait) .
Én nem akarom kicserélni Szöllő, de ha a Ducati-gyár felajánlja a 1(1111111111)98-at, akkor miért ne. Neked mit ajánlgat a tankergyár ? Különben is, mire cserélni tudnád, kihullik alólad a gép. Mostanában szar a minőség a vasgyárban, körülnéztem a hulladék-tárolóban, furcsán sok a kawasaki alkatrész, amit beolvasztunk .
Nah akkor ezt neked Cala ( Best of Majk) - most már nem akarom többet hallani és ua-t a képet látni századjára
hallod FG?
Piros - Fehér - Zöld... Szépen összejött a csapat. És még mondja valaki hogy nem figyelünk a nemzeti hagyományokra.
Rajtam nem lesz sosem Kawás kabát...
Na jó, ha Te nem akkor a dömpi hehe

A kutyája tényleg neveletlen de a macskája No.1
Hogy hasonlít rád. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Te ZsozsekHogy a kutyád neveletlen még+ értem de hogy a macskád is! Hallom olyan jó a 1000000098-as,hogy alig félévesen ki kell cserélned? Nem tóm nekem 4éve +van a bestiám őőő én évente olajat 2évente blokkot (4évente motoros barátokat) cserélek oszt semmi próbléma vele.
az a baj,h több taxisofőröd is van

holott járhatnál limuzinnal
olyan alakú lámpája van,amilyet akarsz
Szöllő meg így :

Anonymus személyesen
te ki vagy?