"Na akkor mondom az FS dolgait: rövidebb végáttétel, fekete váz, nincs középsztender, lépcsős ülés, a szelepeket dupla rugók nyomják vissza, a beömlő vezérműtengely 0,3 mm-el kevesebbet nyit ,7 kuplunglamella helyett 8 van benne, könnyebb a generátor forgó része...."
Mi a külömbség a kettő között?
Egy haveromnak is f-sportja volt,és ő is mindíg kijavított ha csak f-et mondtam.
Egyszer elvitte műszakira,ő is visszarakta a gyári dobot csak elfelejtette meghúzni a csavarokat.Kiért egy hosszú egyenesbe,elkezdte húzni neki.
Azt mondja :-Mi ez a motogp hang,biztos valami állat jön mögöttem.
Hátranézett és a dob jött mögötte.
De már lemaradt vagy száz métert
Hát annyi még biztos van.
Bár én még nem láttam hogy mekkora hely van egy 600 f-ben az ülés alatt.
A 929-é elég nagy volt,belefért az elsősegélycsomag,izzókészlet,mellény,meg a dobhoz a szűkítő,és még tudtam a tetejére pakolni 30 deka gyűrött 20 ezrest.
mutasd
Érdekel?
itt van egy
megtudhatom a teljes palettát?
Hmm...látom megindult az élet az én RR-embe max 10 deka selyemsonka fér el
Gábor képek?
Idéztem egy cbres kollegatol..
workolok ezeknek a mexiokói majmoknak..
Egy haveromnak is f-sportja volt,és ő is mindíg kijavított ha csak f-et mondtam.
Egyszer elvitte műszakira,ő is visszarakta a gyári dobot csak elfelejtette meghúzni a csavarokat.Kiért egy hosszú egyenesbe,elkezdte húzni neki.
Azt mondja :-Mi ez a motogp hang,biztos valami állat jön mögöttem.
Hátranézett és a dob jött mögötte.
De már lemaradt vagy száz métert
Annyim lenne, nem is szerelném le a dobot :D:D:D
nem F,hanem F Sport
nem erre van
Bár én még nem láttam hogy mekkora hely van egy 600 f-ben az ülés alatt.
A 929-é elég nagy volt,belefért az elsősegélycsomag,izzókészlet,mellény,meg a dobhoz a szűkítő,és még tudtam a tetejére pakolni 30 deka gyűrött 20 ezrest.
Biztos ami biztos.
Ott van az izzókészlet mellett.
Roger
még szerzek egy égőkészletet a csajom kocsijából azt gó :D
zöld mellény is kell?
kettő csavar bátyja,dobd át...