Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem is tudtad? És csak Hondák mehetnek rajta Nem lesz sebességkorlátozás sem
Mit szólsz?
Nincs azzal ma már semmi baj ha valaki korán fekszik, sőt....
Bazzzz, a tied lesz? Miskolcig, vagy tovább is?
Én semmit nem adok, ami az enyém

Fülöp G. mostanában korán fekvő lett Te is észrevetted? Vagy csak nem akarja elárulni, h "was ist denn los"!?
Pedig megérdemelném, mert nagyon fáradt vagyok ámde pletykaéhes
Van neked fehér.... öööööööö piros lovon kiskirályfid, majd ő gyűjtöget rá mi meg elkunyeráljuk tőled, te úgyis motorozol, és jól telehajigáljuk a hátsó ülést balatoni csajokkal.
Te inkább gyűjts az M3-asomra
Mér jobb kormáyos lett
A motor motoroztatott?
Azt kell mondjam, hogy ma az RR felment a pályára. Én csak ott voltam rajta... Sajnos a télen elfelejtettem motorozni... Na jó, az új térdkoptatóm azért leért, de ettől még közel sem vagyok megelégedve magammal. Köridőmérőt fel sem tettem, jobb is, mert csak kiröhögtettem volna magam vele.
Helló Jane-k! Én is megjöttem...örültök? na jó, tom ám én....
Az enyémet miért nem kéred el? Mármint a címem? Talán mert tudod? De azért elárulhatnád mit szervezkedsz!Mert diszkriminzálva érzem magam
702 volt a legjobb a többi mind rosszabb volt
mekkorát ütsz?
én vmi 678-at
Gbikám ! a booty bang szerepel benne
Mail ment.
megvan fiúk
írok még ma
Szasz.ment a mail.remelem megkapod
Noooorbert jön holnap?
Ment az emil!
Alex,cala,Tibor,dzsordzsó,mesca,
írjatok egy emailt nekem,hogy tudjam a címeteket(ja,Alexé és mescáé megvan )
terveim vannak
ha benne vagytok
Az annnyát!Hol vagyok,micsoda képek!Végre nem csak mindig az a hülye motor meg gumi és lánc stb.
igazán nix mit
egyedül?

és te?
Basszus, eltévedtem? Már azt hittem ez a csajok, motorok topik.

Meg volt a szerviz végre a vason. Olajcsere, fémfékcső csere. Kapott a gép 5.1-es fékolajat is. Meg felkerült egy mintásabb gumi is, a régi elég gatya állapotban volt már. Most 180as SC1-et kapott hátulra.
Így ma már mehet a Ringre este.
köszönöm szépen