Tényleg! ...meg van még az én DRÁGASZÁGOM? Ma voltam arra felétek, 16 óra körül, hátha otthon vagy és legalább ránézek a vasra.
Ajjajjjj most kapcsolok, a hétvége alatt nem kellett neked sem a thunderCAT, sem az SV, sem a Cagiva Raptorr, a CIBERÉRE fáj a fogad!
Jobb oldali dekni nem attol sérült,hogy próbáltál +fogni!De nem jött össze? . . . . Amúgy 185cm 112kg 17es-iQ =49cm bicepsz! 39-év =két alomból 2 gyerek!kutyám sincs-macskám sincs-anyám sincs és ne legyek kemény? Zsozsek mond el a többieknek,hogy azért adtad el a Hondát mert nem értél utol,és már 1198- at akarsz venni? Hát nem tanulsz te gyerek? . . . .
Köszike! ...de ez egy nagy család és így is értettem!
A 24 órás szűrés az nekünk is meg szokott lenni , de az Kisújszálláson, a strandon, a Grif rendezésében . El kell jönnöd az idén , 22 óra után toppless csajok a medencékben és jobbnál jobb zenekarok a szinpadon.
A CBR Klub nem lesz SOHA ZŐD....csak a testemen keresztül meg a többiekén...
Jajh Istenem Fülöp Gábor, hát HOL vagy már a képekkel? Ennél jobb alkalmat....
Szölő...hol vagy?
Jah... már látom is a műhold képen, ahogy ott állsz a Zso Bömbije mellett és épp Kawazöld színt kap... ajjaj...még jó, h motorral megy munkába
Ne bántsd Szöllőt, nem látod, hogy kezd megjönni az esze! Jövőre már cbr társak lesztek, nekem elárulta egy gyenge pillanatában, mikor a vállamon sírta ki magát, hogy ő CBR-es akar lenni.
Nah mindig is tudtam, h "freudi" képességeim vannak Még a maki nyelven kommunikálókat is rá tudom bírni a rendes beszídre Hatásos volt a terápia
Zso azt mondja, h aklimatizálódsz a CBR Klubbra?
Amúgy meg a Badzolinak igaza volt....ÉN vonzom be a Kawásokat, tehát vagy veszek egy KAwát...vagy ...nah ezt nem mondhatom el, mert a Fülöp Gábor kinyír
Amúgy ha megnézed Szölő, akkor tettem be kawákról is képet mert kedves kis dög vagyok....
Utólag is boldog névnapot, a fülhúzást meg képzeld oda. Lehet elnézek madarasra elsején, az BigBang szokott lenni. Bár a legjobb élmény a 24 órás volt eddig még ott, na nem a verseny , hanem az ivászat!
Kóstolgatol-kóóstolgatol ?Baby !Ha én elviszlek 1körre(motorral gondoltam )1hétigremegnifog kezed-lábad! Na akkor fogod +utálni a Kawát,pedig én mindent(speed-motort) szeretek ami 3másodpercalatt 100on van ,nem szobamérlegre gondoltam! Nem akartam ide írni csak mostanában sok volt itt az utalgatás .
Jó választás! Kényelmes, gyors, bár le még sosem szálltam vele! ....mindig azt mondták, hogy a pilótának már volt 2 infarktusa és a harmadik el is viszi , ezért inkább: "ugrás"!
Ajjajjjj most kapcsolok, a hétvége alatt nem kellett neked sem a thunderCAT, sem az SV, sem a Cagiva Raptorr, a CIBERÉRE fáj a fogad!