Nagyon jó volt látni téged a pályán, Te CBR Klub büszkesége És még mindig rohadt jó az a mociiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Majd jövőre remélem én is ott készülődök melletted a macskatestű döggel
Na helló srácok! Jó vicc volt, jót nevettem ehhe
Amúgy a csajok nagyon ügyesek voltak, kenték neki rendesen, sőt még olyan előzés is volt, ami a kommentátor szerint ma még a férfiaknál sem, kár, h a csajok versenyét tették utoljára!
Jah találkoztam ám a mi Alexünkkel jött esernyőt tartani Gemmancsnak, akinek nagyon szép a CBR-je , akárcsak Zsaninak
Azt beszéltük Alex-szel, h most már gördülhetnénk egyet...meg hát amúgy is Te meg Gemi meg Alex tök közel laktok egymáshoz...lehetne egy esti kis mocis meg kajálós találkát is tartani.
Nah megyek és megpróbálom feltölteni a képeket...
Hali Alex.Látom te foglalkozol az ebay-el meg hozol ezt azt a nagy amerikából.Igazábol nekem is kellene egy kis dolog. Ha egyszer véletlenül tanálnál egy fejidomtartó konzolt kawa zx7r-re az nem lenne rossz.Persze jutányos áron
Miért vigyázzak a Ducatisokkal? Olyan fülsiketítőek?
Gratulálok ügyes vagy
Jövőre várlak magam mellé...a két gépszörny nyomjon egy jó kis versenyt ;)
Majd jövőre remélem én is ott készülődök melletted a macskatestű döggel
Köszi Alex, hogy ott voltál, nagyon jól esett
RRcat: Neked is köszi :) Várom a képeket :)
GRATULÁLOK MINDEN LÁNYNAK!
Amúgy a csajok nagyon ügyesek voltak, kenték neki rendesen, sőt még olyan előzés is volt, ami a kommentátor szerint ma még a férfiaknál sem, kár, h a csajok versenyét tették utoljára!
Jah találkoztam ám a mi Alexünkkel jött esernyőt tartani Gemmancsnak, akinek nagyon szép a CBR-je , akárcsak Zsaninak
Azt beszéltük Alex-szel, h most már gördülhetnénk egyet...meg hát amúgy is Te meg Gemi meg Alex tök közel laktok egymáshoz...lehetne egy esti kis mocis meg kajálós találkát is tartani.
Nah megyek és megpróbálom feltölteni a képeket...
De azért köszönöm az utánna járást
Ezt e.... gondolom nem ez kell hanem ami kompletten az idomot tartja...