Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

V2-es zsiványok Na megyek rendbe rakom a toilettemet :))))))))
Helló csajokat motoron ülve leszólító Alex
Miért vigyázzak a Ducatisokkal? Olyan fülsiketítőek?
Hello RR! Vigyázz a Ducatisokkal!
Gemi,

Gratulálok ügyes vagy
kösssziii
Jövőre várlak magam mellé...a két gépszörny nyomjon egy jó kis versenyt ;)
Nagyon jó volt látni téged a pályán, Te CBR Klub büszkesége És még mindig rohadt jó az a mociiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Majd jövőre remélem én is ott készülődök melletted a macskatestű döggel
wáááááááááááááááááááá! NAGYON JÓÓÓÓ VOLT

Köszi Alex, hogy ott voltál, nagyon jól esett
RRcat: Neked is köszi :) Várom a képeket :)

GRATULÁLOK MINDEN LÁNYNAK!
Na helló srácok! Jó vicc volt, jót nevettem ehhe
Amúgy a csajok nagyon ügyesek voltak, kenték neki rendesen, sőt még olyan előzés is volt, ami a kommentátor szerint ma még a férfiaknál sem, kár, h a csajok versenyét tették utoljára!
Jah találkoztam ám a mi Alexünkkel jött esernyőt tartani Gemmancsnak, akinek nagyon szép a CBR-je , akárcsak Zsaninak
Azt beszéltük Alex-szel, h most már gördülhetnénk egyet...meg hát amúgy is Te meg Gemi meg Alex tök közel laktok egymáshoz...lehetne egy esti kis mocis meg kajálós találkát is tartani.
Nah megyek és megpróbálom feltölteni a képeket...
ez jó!
Lesznek sokan.
Jó reggelt CBR Klub Valaki, ma Hungaroring?
Zolikám, Kunmadáron inkább el gyrosozzuk az árát! ...a szerecsen gyerek úgy is ott lesz!
Köszi!
Atyaúristen .Akkor inkább marad a régi kicsit kalapált kicsit heggesztett tartó.Hihetetlen árak vannak.
De azért köszönöm az utánna járást
Mindjárt ki photo-zom neked nem occó az tény ZX 10-hez vettem 1 hónapja valakinek az is hasonló árban volt...
Na ez az .Gondolom veszedelmes ára van
96-03 fairing stay bracket stay ez pedig az idomot tartja...
Ja annak idején ez is kellett volna de ezt megszereztem.Igen az kellene ami a teljes idomot tartja
96-03-ig hozza a mirror bracket-t azaz a tükörtartó konzolt.
Ezt e.... gondolom nem ez kell hanem ami kompletten az idomot tartja...
2000-es
Szia Zoli! Évjárat kellene...
Hali Alex.Látom te foglalkozol az ebay-el meg hozol ezt azt a nagy amerikából.Igazábol nekem is kellene egy kis dolog. Ha egyszer véletlenül tanálnál egy fejidomtartó konzolt kawa zx7r-re az nem lenne rossz.Persze jutányos áron
Sziaaaa
dzsordzso.-ha kesve is ...de ha névnapod volt akkor akkor Gratuléjsön