Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nah te meg menj és állítsd helyre a spamszűrőd...és énekelj...
AKAROM tudni
A királyfisat?
Áh mostanában Audi taxizom az meg nem pijos...
Jah, te hülye, leesett

Tegnap nem voltál itt, pedig ment a buli... A képeket akarom
hívj egy piros taxit
a zolit miért érted meg?
Nem túlzottan szeretem a városi közlekedést ad 1.
Ad 2. ma ugye mindenki rászabadult az utakra( én pedig még élni akarok ), ad 3. félek lerakni a városban a motort akárhová...a szigeten ugye nem is tudom Ad.4 elég hülyén néz ki, h a csajok Combinóval nyomatják, én meg mindig majd találkozok velük, akárhova is mennek( mert ugye a Margit sziget csak az első hely, amit ma meglátogatunk ..

Szóval Te engem és a bedzolit diszkriminálod?!
A Zolit még meg is érteném na de engem is?
2-re még simán odaérsz nem?
van gumid,meg minden
engem hívnának a csajok....
mer csak
ezt most én így találtam ki
Na gondoltam! Mittomén mi van a szigeten...a csajok hívtak, h menjünk...kettőre kellett volna odaérnem, de már bebuktam, mert elaludtam
Az én címem és Badzolié miért nem kell?
mi van a szigeten?
én nem májusfát állítottam
Helló CBResek, el vagytok tűnve, mint az aranyóra csaknem mindenki májusfát állított az éjszaka és most szuszog még az ágyban!?
Nah irány a Margit sziget...
Reggelt Klub!
Irány Kunmadár!
Küldjed,csak ne erre a hétvégére tervez.
A motor még mindig darabokban, lassabb vagyok mint egy nyugdíjas csiga .
Jó munkához sok idő kell,de Én már egy hete csak szarakodok azzal az elektronika beszereléssel.
Yess honey
Na igen...csak nehogy te is Miniegeret ragassz a tankpadra
Látod Lacika Zsozsek is totálisan alkalmazkodik a CBR Klubhoz( egyébként ezt így kell csinálni)...már máson se jár az esze, mint az RR-en EmbereReRek -
köszönöm de nem kívánom se lecserélni se eladni a zöldségem!nagyon megvagyok vele elégedve!imádom
mr. Forgó
És az excsajommal mi lehet?
Tudom a legbelső éned azt mondja " legközelebb HONDÁT veszek" na de mindegy, nem ez a lényeg itt jó helyen vagy... legvégső soron nem a márka számit.
nem szólt senki... pedig pont ráértem volna szombaton...
Én azért nem nevezném jó emberereknek őket, mind gengszter . És igen ,jól látod, a zx12 és zx-10ből álló roller-klub is tiszteletét tette a Hringi túrán. Laci, a klub csak téged hiányolt a távol lévő tagjai közül .
Látod!kwások vesznek körül jó emberek! igen komolyan vettem!sszar kedvem vót...meg már amúgy is nem csíptem a stílust...nameg azt h nekem nyomta...de mind 1.
valamikor remélem már gurulunk egy nagy közös túrát mindannyian!szombaton megyünk citadellára...i nem jöttök?
Hát Te előkerültél?
Nemcsak lespanoltam velük... hehe
Én nem nevezném roller klubnak , mivel nemcsak Kawák vannak benne
Mi a helyzet amúgy? Kicsit túl komolyan vetted a múltkor a dolgokat...
Üdv RR
Mizujs?Látom lespanoltál a dunaújvárosi roller klubbal