Nem túlzottan szeretem a városi közlekedést ad 1.
Ad 2. ma ugye mindenki rászabadult az utakra( én pedig még élni akarok ), ad 3. félek lerakni a városban a motort akárhová...a szigeten ugye nem is tudom Ad.4 elég hülyén néz ki, h a csajok Combinóval nyomatják, én meg mindig majd találkozok velük, akárhova is mennek( mert ugye a Margit sziget csak az első hely, amit ma meglátogatunk ..
Szóval Te engem és a bedzolit diszkriminálod?!
A Zolit még meg is érteném na de engem is?
Na gondoltam! Mittomén mi van a szigeten...a csajok hívtak, h menjünk...kettőre kellett volna odaérnem, de már bebuktam, mert elaludtam
Az én címem és Badzolié miért nem kell?
Helló CBResek, el vagytok tűnve, mint az aranyóra csaknem mindenki májusfát állított az éjszaka és most szuszog még az ágyban!?
Nah irány a Margit sziget...
Küldjed,csak ne erre a hétvégére tervez.
A motor még mindig darabokban, lassabb vagyok mint egy nyugdíjas csiga .
Jó munkához sok idő kell,de Én már egy hete csak szarakodok azzal az elektronika beszereléssel.
Látod Lacika Zsozsek is totálisan alkalmazkodik a CBR Klubhoz( egyébként ezt így kell csinálni)...már máson se jár az esze, mint az RR-en EmbereReRek -
Én azért nem nevezném jó emberereknek őket, mind gengszter . És igen ,jól látod, a zx12 és zx-10ből álló roller-klub is tiszteletét tette a Hringi túrán. Laci, a klub csak téged hiányolt a távol lévő tagjai közül .
Látod!kwások vesznek körül jó emberek! igen komolyan vettem!sszar kedvem vót...meg már amúgy is nem csíptem a stílust...nameg azt h nekem nyomta...de mind 1.
valamikor remélem már gurulunk egy nagy közös túrát mindannyian!szombaton megyünk citadellára...i nem jöttök?
Hát Te előkerültél?
Nemcsak lespanoltam velük... hehe
Én nem nevezném roller klubnak , mivel nemcsak Kawák vannak benne
Mi a helyzet amúgy? Kicsit túl komolyan vetted a múltkor a dolgokat...
AKAROM tudni