Nah ebből lesznek a pletykák Alex és RRcat kedélyesen röhögcsél
Amúgy ezt nagyon meg kéne ünnepelnünk! Még mielőtt el nem húzok Germániába egy huzamosabb időre.. - jó nem kell ám így csinálni
Mondjuk ebből a kategóriából a 32 dodo-s penetrating pleasures brandet részesitem előnyem az "inside croco simulated vagina" kivitellel. és amikor megtekered a bimbókat akkor ennyit mond "give me your shit"
Nem mert nunánál volt és mire "észbe kaptam" nem engedte nézni mert azt mondta hogy "akkor b@szd meg azt a k...va tv-t" na szép dolog egy jogtanácsos Nőtől... Igy remélem késő este megtudom nézni az ismétlést, ha ismétlik... Remélem nem mutatnak sokat profilból XD XD
Alex láttad magad? Benne volt a műsorban a szép nagy CBRes kompánia
Mikor a riport végén Gemi SZÁLL FEL A DÖNÖLŰ MOTORJÁRA még a boxban mi ugye ott álltunk ( te meg Zsozsek meg én).
De az összes RR-es csajt kiemelt helyen mutatták! Gemi pl. extra sokat volt látható!
És mint már említettem ba..ott büszke vagyok rád!
Szerintem pont h inkább NEM vagy százas
Május 14-24, hozzak neked vmi németül beszélő guminőt?
Amúgy ezt nagyon meg kéne ünnepelnünk! Még mielőtt el nem húzok Germániába egy huzamosabb időre.. - jó nem kell ám így csinálni
Nekem virul a fejem igy ni
Roger
itt láthatod a mi CBR-es csajszijainkat, akikre büszkék vagyunk!
Mikor a riport végén Gemi SZÁLL FEL A DÖNÖLŰ MOTORJÁRA még a boxban mi ugye ott álltunk ( te meg Zsozsek meg én).
De az összes RR-es csajt kiemelt helyen mutatták! Gemi pl. extra sokat volt látható!