Na hellóbeló...úgy, de úgy kialudtam magam viszont állhatok is neki a csütörtöki szigorlat anyagának Mert én duplán szeretem az élvezeteket
Annyira jó idő van tényleg...felénk már szárazak az utak, szóval egy gurigára lehet kitolom délután a bike-ot, legalább a benzinkútig
Nah oroszlánkölykök...én most elmegyek aludni...sok volt nekem ez a 2 nap egyben...
Jó éjt
Zsu : itt kell hagyjalak ebek harmincadjára
szedd szét őket nyugodtan
Kac-kac...de ha találkozunk és nem a szemembe nézel VÉGED!
Átmegyünk rajtad Zsubaby Yamahájával utána pedig majd szereltetek rückwärtset az RR-re, hogy ugyanezt hátrafelé is meg tudjuk tenni!
Alex, te meg beszéljél valami ószittya nyelven, h megértsünk Csak ebben az esetben vagyok hajlandó bemutatni a mocskos nagy SADO-MAZO SportMotor CBR-Klub Balatonkerülő iszonyat rettenet partyt magába foglaló lightos Alienes keszonos tüdős nyálcsorgatós motoros invázijóóóóóóót ( direkt nincs vessző).
Annyira jó idő van tényleg...felénk már szárazak az utak, szóval egy gurigára lehet kitolom délután a bike-ot, legalább a benzinkútig
Azt a rücksddfhfhfffrrzrtrzzzg meg nem értem
Holnap kori?
Jó pihit.
Jó éjt
Zsu : itt kell hagyjalak ebek harmincadjára
szedd szét őket nyugodtan
Átmegyünk rajtad Zsubaby Yamahájával utána pedig majd szereltetek rückwärtset az RR-re, hogy ugyanezt hátrafelé is meg tudjuk tenni!
mitű fél?