Amúgy doktor House lett tegnap a kabalám. TEste volt pont az a régi rész, amikor megvette a Repsol RR-t Hihetetlen nagy Még bot-tartó is van rajta Ez jel volt...
Utat szervezünk Münchenbe három alkalommal!
2009.02.13. Pénteken
2009.02.14. Szombaton
2009.02.15. Vasárnap
Utazás: Busszal ( www.partnerbusz.hu)
Az utazás alatt mindenki nézhet kedvére jó motoros filmeket és minden "jót" még ezen kívül. Meglepetés vendég......
Az ár: 11.900 Ft+ 9 euro a belépő
Az indulás minden időpontban 01:00 óra, este vissza.
Ha szeretnél jó áron venni valami jót a Paripádra, vagy csak csorgatnád a kedved, gyere el.
Sziasztooooook Meg van, ne aggódjatok A vizsgáztatók késtek, szal csak 10 után kezdődött a vizsga és én 3. voltam a sorban Próbáltak darabokra szedni ...de én megvédtem a nyelvészeti téziseimet...akár egy harcos oroszlán
Annyira aranyosak vagytok, h gondoltok rám...eszméletlen jól esik!
Stathamet kérhetem MENÜben( BMW vagy Audi szósszal)? Elvitelre, csomagolás nélkül?
Nekem a GSX-F-be Castrol félszintetikus volt, 1 decit sem evett.
Az RR-be eddig csak Cepsa full-synth olaj került és semmi gondom vele, pedig ment sokat magas fordulaton, meg pályán is.
En Yamahás voltam ugye...és sok haverom is van kulombozo gepekkel .én a FZR be félszintetikust használtam de semmi rosszat nem tudtam rá mondani.szépen ment tole.5000km re evett talán 7 decit....
1csávónak volt XJR je.1x Toltott bele Castrol félszitetikust-azt mondta soha tobbet! De a Repsolt is dicsérte az R1-eses haverom.
Nem bírnak magukkal a srácok ? Nah megnézem...