Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hétvégén téliesítettem a gépet! Elvégre december van, vagy mi...
indul a baktreház
"nem volt nekem semmi sürgős dolgom az életemben,mégis futottam annyit,hogy netovább..."

ez könnyű
akkor keresztapa,nem?
Ez az De ez nem is volt feladvány, te kis te Csak Giorgio hsz-jét reagáltam le vele.
Nah találd már ki azt az angol szöveges idézetes filmet, vagy írd be Gúgliba... Al Pacino is játszik benne Robert Duvallal...meg későbbi részekben Andy Garcia és Robert De Niro is.
ez nem brájen élete?
"Addig senki nem kövez meg senkit, amíg meg nem fújom ezt a sípot,még ha azt is mondja és ezt jól jegyezzétek meg, h Jehova!"
Nem igaz, h nem tudjátok a 2 nagy klasszikust...-jó segítek, az elsőben Marlon Brando játszik óriásit...
Aki nem dolgozik, annak irány motorvulni! - különben kövezés! Nálunk 16 fok van és egy pici szél.
esetleg ha ki kell kormolni...
Szasztok CBR fanok!

Látom visszatért az élet a fórumba,végre Most bevetem magam az ágyikóba tegnap reggel óta talpon vagyok,és már kezdek nyűgös lenni.

adios mi amigos
Szerintem inkább már bőrön át videóznak... így:
Na pacem pro nobis - én balra el Jó éjt kislányok, kisfiúk ma is örvendtem
Szerintem tágra nyílt szemekkel figyelik a gyorsaságod ill. gondolkodnak a feladványodon!
Pedig nem is láttam a filmet, bár a "szomszédos" Gyermelyen forgatták - csak olyan jellegzetes ez a mondat...és a "21.században" meg azt tárgyalták anno, h egy kocsmát akarnak eltolni benne Innentől már csak egy kis asszociációs készség és meg is van
De nem volt rossz Giorgio.. A többieket elkapták a vérőzek és belökték az árokba vagy mi lett vélük?
Feladom, Te mindent tudsz!
Nem a Legényanya?
Látom filmek terén van mit behoznom. A kötelezőkből írj egy kissebb listát és pótolom a hiányosságokat!
Na ezt tudjátok-e: " állj, tútótuk, rátótuk elvtársak" , segítek, nem a nyúl mögött van!
Csak, hogy gyorsabban teljesnek a motorvulás nélküli téli esték:
Egy óriás klasszikus( Gábor ezt neked tudnod kell):
Someday - and that day may never come - I'll call upon you to do a service for me.

És egy másik klasszikus :
-A rohadt életbe! Neked volt jegyed arra a rohadt meccsre? És te is berohantál?
- Á, nem rohantam be, nem voltam ott.
- Micsoda?
-Én a bárban ittam a leendő feleségemmel.
- Te nem láttad Fisk home-runját?
- Nem én
- Mert ittál a bárban egy vadidegen nővel?
-Ó, ha láttad volna! Igazi bombázó volt!
Sámson és Nyíradony közt van 1 nem hivatalos pálya Qvadosok is voltak amúgy csak halkan +jegyzem ,hogy veszek 1 250-es gépet magamnak jó lesz .Esni hála a fentieknek nem sikerült ,de csak a bisztonságoság keretein belül kentem neki
Csak nehogy blokkcsere legyen belőle Vagy a kedvencem : vezérműlánc feszítés

Kulman Májkra gondolsz? Az szép lenne, ha szivsebésznek ment volna... Minden beteget fightermotorrá alakitana
Nem új keletű ez nálam de a műtét óta ez volt az első alkalom nekem inkább a vállam sajog 1pindurit
meg sem kérdem melyikhez...
Legalább egy Kawás póló lehetett volna belőle
A mindenit, ez gyors volt. Bingo.
Nyereményed egy repedt bal oldali ZX-636 lábtartókonzol. Átveheted nálam.
Edward Furlong Amerikai História X.