Kettő is...Na jó az egyik pianínó
Én is mehettem volna moziba, na meg Bad is jól elküldött de ne volt kedvem semmihez sem... Olyan rám nem jellemző letargikus hangulatom volt ezért leittam magam...
colával
Én meg a nappaliban aludtam ( volna ), ha nem ittam volna Colát este...de így csak forgolódtam. Mikor sikerült volna elaludnom 4-kor arra keltem, h az egyik idióta macskám épp Rahmanyinov zongoraverseny koncertet szeretne adni a zongorán...Alig aludtam valamit...
Jó reggelt!
Ti esztek kis pupákok? Engem most keltettek...szörnyen ki vagyok
Hiába no...a macskák általában 16 órát alszanak a 24ből És ma még számolásra is használnom kell azt a szőke fejemet.
Állat! Nagyon tud a gyerek. Ahogy néztem az első gumi még a gyári , de ha így folytatja egy darabig még nem kell cserélni. - azt észrevettétek, hogy csak balra forog?
Nekem mondja kegyelmed? Még egyszer megnéztem....ez a srác...áh...nem is mondok semmitsenesem!
Ma amúgy Blöfföt néztem Rózsabimbó Kész vagyok Golyófogú Tonitól.
Ki ez a kis ördögfióka!? Szerződtetem jövőre a fesztiválra... Jééézusom mit tud.... Hol a kalapom, h megemeljem neki?
És mér azt hittem, mindent láttam
Nem úgy ittam le magam, h foltos lett a pulcsim
mitől vagyol letargikus?
Én is mehettem volna moziba, na meg Bad is jól elküldött de ne volt kedvem semmihez sem... Olyan rám nem jellemző letargikus hangulatom volt ezért leittam magam...
colával
Ti esztek kis pupákok? Engem most keltettek...szörnyen ki vagyok
Hiába no...a macskák általában 16 órát alszanak a 24ből És ma még számolásra is használnom kell azt a szőke fejemet.
mizus?
Borisz mét' nem halsz má' meg?
Nah adjátok meg a számát
addig kitalálok vmi fejtörőt "ki mondta" kategóriában
jóccakát
Én is pont Blöff-epizódokat néztem yucsúbon. "The fact that I've got Desert Eagle... point... five o..." - uhh! :)
Ma amúgy Blöfföt néztem Rózsabimbó Kész vagyok Golyófogú Tonitól.
Ki ez a kis ördögfióka!? Szerződtetem jövőre a fesztiválra... Jééézusom mit tud.... Hol a kalapom, h megemeljem neki?
És mér azt hittem, mindent láttam