Nah helló CBR CLUB nóbilis, !motorozó! társasága
Gábor...egy MALÉV hangár azért már megtenné, nem?
Beszéltem ma Májkkal és mondta, h ő is nemsokára beregisztrál a sportmotorra - szal, ha van fighteres kérdésed...
Reggel elmentem dolgozni, este hazajöttem!
Szandra figyelj és koncentrálj: " takarás elvtársak, takarás!" vagy " piros fényt! az nyugtatja!"
segitek: ez egy filmből van! magyar! Eperjes!
Szebúúúsztok CBR-esek ill. Kawás!
Reméljük csak lesz valami gyakszi hely, hiszen gyakorolni kell , mivel a magyar mezőny igen erős . A biztonsági őrt meg kell győzni, hogy bemehessetek , ingyen műsor, neki is megérné!
sajnos nem
amit találtam,azért pesten kellene kuncsorogni,h itt használhassuk
meg bonyolult is,mert egy gyár területén van,de nem a gyár tulajdona(ezért kell pestre menni érte),a terület meg őrzött...
tavaly a reptéren sikerült egyet kukáznom a brigádnak,de azt meg azóta elvették tőlünk(a repülő egyesülettől)
egyszóval nem
hát krézi ilyen(hálistennek)
hát ha az egyedülnek számít,hogy majd mindent másolok,de én csinálom(az olajzást kivéve),akkor igen.
lesznek képek,majd teszek fel.
Te miért akarsz engem kikészíteni? Nagyon nevetek... Komolyan mondom....crazynek már csak ezért is érdemes volt megszületnie
Egyedül fogod átalakítani?
Nah majd akkor dicsekedj, ha egy operából fogsz idézni
Tegnap meghaltam az emaileden. Egyszer kiadom könyvben a 4 szavas memoárjaidat
Amúgy álmomban festőművész voltál....
Szia Laci!E betétes ülést lehet venni...elöt és hátsót egyaránt...Úgy van kifejlesztve,hogy "sokat tudj ülni rajta"..Az ára viszont elég húzós...a rendszámtartó meg kicsit veszélyes,mert a Jahrdok figyelik a huzalt!
Széles Utat
szomszéd! adja mán el nekem azt a kis csalitost...