Engem például nem zavar mert én tudom miről beszélnek a srácok 1×gyere le felénk és +látod milyenek beszélgetünk, baráti társaság volt köztünk 1cigánysrác jó gyerek odajöttek a testvírek és +akarták késelni csak úgy spontán később kiderül azért mert leállt a "Magyarokkal"beszélgetni röhejes ' értelmű ,hogy nem fog soha +oldódni se itt se máshol de a véleményét mindenki kifejtheti mert "demokráciában élünk"
Némileg egyetértek veled, de ez egy CBR fórum, az ilyennek semmi keresnivalója ebben...
Igaz, a filmeknek se, de az nem sért senkit sem, a fajgyűlölet viszont igen, remélem minden jobbérzésű embert.
Ettől még van "tücsökkérdés", de ez nem itt fogod/fogjuk megoldani.
Tudod, az kicsit bosszant: hogy az én adómból adnak annak segélyt, aki utánna jön ellopni azt amit az adózás után megmaradt pénzemen veszek, és még én költsek biztonságtechnikára...
Fura a magyar jogrend is, ha bejön éjjel háromkor egy tücsök, te kimégy az udvarra és kérdezés nélkül agyoncsapod, akkor nagy valószínűséggel elítélnek, mert nem "arányos" a fellépésed az őáltala elkövetendő bűn súlyával. Most akkor menjek ki, és kérdezzem meg: Ugyan, Tücsök Úr, gyilkolni jött vagy csak lopni? Mert ha lopni, akkor csak telefonálhatok a yardnak, akik azt mondják azonnal, hogy akkor szóljak ha vér folyik. Lehet én látom borúsan...
Szaporodnak a tücskök... Nekem 3 napja,mikor dolgoztam,egy kb. 8 éves tücsöklány kiabált,hogy:
"Hámmaguk meg mit keresnek,hohh fojjjna ki á szemük?"
Erre már nem tudok mit mondani.
Azért nagyot fordult errefelé a világ... 5 éve még éjjelre sem zártuk a bejárati atót, mert minek, sose tűnt el semmi. Most meg a lakatra is lakatot teszek.
Dolgozom,hétvégés vagyok,igy éjjell meló van.
Szasz holnap
Igaz, a filmeknek se, de az nem sért senkit sem, a fajgyűlölet viszont igen, remélem minden jobbérzésű embert.
Ettől még van "tücsökkérdés", de ez nem itt fogod/fogjuk megoldani.
Fura a magyar jogrend is, ha bejön éjjel háromkor egy tücsök, te kimégy az udvarra és kérdezés nélkül agyoncsapod, akkor nagy valószínűséggel elítélnek, mert nem "arányos" a fellépésed az őáltala elkövetendő bűn súlyával. Most akkor menjek ki, és kérdezzem meg: Ugyan, Tücsök Úr, gyilkolni jött vagy csak lopni? Mert ha lopni, akkor csak telefonálhatok a yardnak, akik azt mondják azonnal, hogy akkor szóljak ha vér folyik. Lehet én látom borúsan...
"Hámmaguk meg mit keresnek,hohh fojjjna ki á szemük?"
Erre már nem tudok mit mondani.
Los grandes exitos en espanol