Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oké csá csá
Szavasz RF

Dolgozom,hétvégés vagyok,igy éjjell meló van.

Szasz holnap
Nah majd discurso hola
Szandy tegnap ilyenkor voltál fenn +várlak ha bírlak
Hahó Mescalero RRszandy valaki
Hej hó valaki
Engem például nem zavar mert én tudom miről beszélnek a srácok 1×gyere le felénk és +látod milyenek beszélgetünk, baráti társaság volt köztünk 1cigánysrác jó gyerek odajöttek a testvírek és +akarták késelni csak úgy spontán később kiderül azért mert leállt a "Magyarokkal"beszélgetni röhejes ' értelmű ,hogy nem fog soha +oldódni se itt se máshol de a véleményét mindenki kifejtheti mert "demokráciában élünk"
Részemről amúgy nem fajgyűlöletről szólt, csak keserű tapasztalatról. De valóban nem ide való.
Bocs, igazad van, elnézést. Kicsit kibuktam most ezen.
Némileg egyetértek veled, de ez egy CBR fórum, az ilyennek semmi keresnivalója ebben...
Igaz, a filmeknek se, de az nem sért senkit sem, a fajgyűlölet viszont igen, remélem minden jobbérzésű embert.
Ettől még van "tücsökkérdés", de ez nem itt fogod/fogjuk megoldani.
Tudod, az kicsit bosszant: hogy az én adómból adnak annak segélyt, aki utánna jön ellopni azt amit az adózás után megmaradt pénzemen veszek, és még én költsek biztonságtechnikára...

Fura a magyar jogrend is, ha bejön éjjel háromkor egy tücsök, te kimégy az udvarra és kérdezés nélkül agyoncsapod, akkor nagy valószínűséggel elítélnek, mert nem "arányos" a fellépésed az őáltala elkövetendő bűn súlyával. Most akkor menjek ki, és kérdezzem meg: Ugyan, Tücsök Úr, gyilkolni jött vagy csak lopni? Mert ha lopni, akkor csak telefonálhatok a yardnak, akik azt mondják azonnal, hogy akkor szóljak ha vér folyik. Lehet én látom borúsan...
Jó éjt!
Szaporodnak a tücskök... Nekem 3 napja,mikor dolgoztam,egy kb. 8 éves tücsöklány kiabált,hogy:
"Hámmaguk meg mit keresnek,hohh fojjjna ki á szemük?"
Erre már nem tudok mit mondani.
Azért nagyot fordult errefelé a világ... 5 éve még éjjelre sem zártuk a bejárati atót, mert minek, sose tűnt el semmi. Most meg a lakatra is lakatot teszek.
Sok a tücsök mostanában errefelé... Nem baj, riasztót+kamerát szereltem délután, meg csőre töltöttem a baseball ütőmet.
"Ne beszélj spanyolul..."
Los grandes exitos en espanol
Ir a la porra
hasta luego!ila la porra
qué pasa?
¡ muy buenas noches!
Buenos Aires Csikánók!
Akkor maga kifogta délamerikát......
Ma a betörések napja volt, próbáltak a házba is, meg a mail szerveremre is. Amatőrök... Pedig a kulcs a 2 degu alatt volt.
...stét!
Hali hó valaki