Köszönjük.. már a deknit megvettem még a vizcső kell és aztán felszerelni. utánna már működöképes
azután jön a villa szétszedések, hogy valoban sértetlen-e
a motornak eltört a vizcsöve, fejidom elment, meg a kormány is kicsit elgörbült villa nem kapott. ahogy elnéztük. a bukogomba betörte a deknimet. kormányvégem elvesztettem lábtartom letört meg a jobboldala csuszott
volt egy bizonytalan idejű, kb 20 perces eszméletvesztésem. nem emlékszem sem a bukásra, sem az aznapi ringezésre szinte. nyakrándulás, medence, könyök váll zuzodások, bokacsontom is megviselte, meg agyrázkodás. állitolag fejjel fogtam betont mert mikor elestem sem voltam már magamnál, tehát semmi védekezést nem tanusitottam aztán bele a gumifalba ami még rám is dőlt. -2esbe volt.
nem vagy képben mert eddig, nem nagyon irtam ide fel.. :)
én buktam a ringen, azota lábadozunk. én mondjuk már helyre jöttem de még vannak sebek..
már 2 és fél honapja
Tavasztól sikerült nyár végéig 790km mennem... Utánna a CBR -el pár nap alatt 2000-et. Még ennyit szeretnék idén minimum. A tiéddel mi a gond, vagy miért nem tudsz menni? Bocs nem vagyok képben.
Remélem,tényleg jó idő lesz.Csak most az a rossz,hogy nem tudok mihez kezdeni,összerakni nem lehet,viszont mennék is egyet.Nem akarok lógó kábelekkel menni.Sebaj,majd szerdán
azután jön a villa szétszedések, hogy valoban sértetlen-e
Manó,Neked,meg a narancsnak jobbulást.Nagy gáz volt?Mi történt?
én buktam a ringen, azota lábadozunk. én mondjuk már helyre jöttem de még vannak sebek..
már 2 és fél honapja