Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

phuuu.. vazz. amugy mondták, hogy szerencsésen megusztam a dolgot. a bukosisakom eltört. előtte egy honappal vettem kb. mondjuk még használhato
kormányvég kéne 1 db, meg egy jobboldali taposó.
Ha első futómű kell akkor nekem van1 eladó
Nekem is töbszörös belboka külboka szárkapocs csont, csukló és borda törésem volt és a tüdőm kijukadt 1kicsit
Durva... Jobbulást, és mihamarabbi "gyógyulást" neked és a vasnak is.
Köszönjük.. már a deknit megvettem még a vizcső kell és aztán felszerelni. utánna már működöképes
azután jön a villa szétszedések, hogy valoban sértetlen-e
Nem lehetett kellemes...Jobbulást!Meg a mocinak is!
a motornak eltört a vizcsöve, fejidom elment, meg a kormány is kicsit elgörbült villa nem kapott. ahogy elnéztük. a bukogomba betörte a deknimet. kormányvégem elvesztettem lábtartom letört meg a jobboldala csuszott
volt egy bizonytalan idejű, kb 20 perces eszméletvesztésem. nem emlékszem sem a bukásra, sem az aznapi ringezésre szinte. nyakrándulás, medence, könyök váll zuzodások, bokacsontom is megviselte, meg agyrázkodás. állitolag fejjel fogtam betont mert mikor elestem sem voltam már magamnál, tehát semmi védekezést nem tanusitottam aztán bele a gumifalba ami még rám is dőlt. -2esbe volt.
"All 15 days" -re kattintva elég hihetetlenül kellemes két hét áll a motorosok előtt még.
És ha ez így igaz, akkor megfelel!
Thx,nekem Arrow dobom van,szépen szól az is.
Manó,Neked,meg a narancsnak jobbulást.Nagy gáz volt?Mi történt?
Bocs lábadozol mi bajod lett
Baszki... nem hangzik jól, de a lényeg ha kihevered, nyár lesz még, állítólag többször is.
Van 1 Leo Vince Titanium sport kipufom eladó nem szalon állapotú ocsóéer oda adom
U baszus sajnos át tudom élni a helyzetedet én+ 3hónapja bajod lett
Ami a képen van arra gondolsz Azt a "kedves" volt gazdája nem adta vele
nem vagy képben mert eddig, nem nagyon irtam ide fel.. :)
én buktam a ringen, azota lábadozunk. én mondjuk már helyre jöttem de még vannak sebek..
már 2 és fél honapja
Akra?Mi lett a régi sportdobbal?
Tavasztól sikerült nyár végéig 790km mennem... Utánna a CBR -el pár nap alatt 2000-et. Még ennyit szeretnék idén minimum. A tiéddel mi a gond, vagy miért nem tudsz menni? Bocs nem vagyok képben.
Én beindítottam ma az enyém Gyönyörú a hangja az akra rendszerrel
már énis örülnék neki ha tudnék menni. vagy legalább hallanám ujra a gépem hangját...
Itt most sütött ki a nap! Szépen látszik a felhősáv vége, mintha késsel vágták volna el. Reménykedem...
Remélem,tényleg jó idő lesz.Csak most az a rossz,hogy nem tudok mihez kezdeni,összerakni nem lehet,viszont mennék is egyet.Nem akarok lógó kábelekkel menni.Sebaj,majd szerdán