Jujj... Én a fejidomot bontottam le még a múltkor, valami zörgött benne, aztán este hattól hajnal egyig tartott a történet, hogy kész legyen a másnapi guriga miatt. Elvileg amúgy keddtől mondja a jobb időt is, tehát még nincs veszve semmi.
Szegénykém popsija kicsit szét van b..va.
Rendszámtartó csere,csak nem lett jó,majd kedden lesz meg a másik...Szét kellett bontani az egész hátsó részt!
Így van, figyelni kell rá. Én meg amúgy is utálok betegeskedni, a nők tudnának beszélni róla milyen egy beteg pali.... Egy náthánál már a koporsó méretet saccolja, hogy mekkora kell.
ő nem CBR-es :) Simsonos. na de tényleg ovatosan a vesével. ha hideg van ne motorozzatok, mert nem az utra fogtok figyelni, hanem, hogy bujj a szél elől. inkább tömegközlekedés. többet ér.
kemény! itt mindenkinek van vesebaja? azzal ovatosan bánjatok, egyik ismerősömnek most volt a 2.veseátültetése. de a mostaninál már feladta. nem látott reményt hogy tuléli. nagyon rossz állapotba volt. arra nagyon vigyázzatok bakker..
Tudom hogy nem játék, reggelente szigorúan meleg autóba ül a párom, ismerem a mókát, sokat szenved ő is miatta. Én meg veseköves vagyok, épp mikor hány évente.... UUUUUUUUUUUUtálom a kórházi tea ízét!
nekem doki mondta, hogy ha egyszer tönkremegy a vese, akkor azt már nem lehet visszacsinálni, csak karbantartani... aztán közölte, hogy az enyém egy roncs
..egy telet durván 3-4 vesegyulladással húzok ki, nagyon érzékeny, hamar felfázok, aztán ha belejön, akkor le akar szakadni a derekam.. ..öndiagnózissal már meg tudom állapítani, hogy mikor van begyulladva és mikor nem.. + nő volnék, vagy mi, szóval a felfázás egyébként sem játék
én ma nem, szerintem is hideg van, pláne ha az embernek sz@r a veséje.. ..viszont melegedni fog az idő (elvileg), kedd-szerda-csütörtökre 20 fok körülit jósol..
Rendszámtartó csere,csak nem lett jó,majd kedden lesz meg a másik...Szét kellett bontani az egész hátsó részt!
Jó motorvulást,és Darling,Neked pedig jó MOTOROZÁST!
mindneki guruljon vidáman, melegbe vesevédővel :D és akkor no problem.
Viccet félretéve, nekem szerencsém van, a műtétet valahogy megúszom mindig (napi 5-6L tea, károsodás még nincs). De amúgy nem komolytalan a dolog...
..egy telet durván 3-4 vesegyulladással húzok ki, nagyon érzékeny, hamar felfázok, aztán ha belejön, akkor le akar szakadni a derekam.. ..öndiagnózissal már meg tudom állapítani, hogy mikor van begyulladva és mikor nem.. + nő volnék, vagy mi, szóval a felfázás egyébként sem játék
Amúgy megoldottam a lábtartó-konzol problémámat , tettem alá 2*2 jó vastag alátétet, így már jó. Majd veszek öntvényt ha lesz ehető áron.
Mindenki motorozik? Csak én fázom ebben a "szép" időben?