Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jujj... Én a fejidomot bontottam le még a múltkor, valami zörgött benne, aztán este hattól hajnal egyig tartott a történet, hogy kész legyen a másnapi guriga miatt. Elvileg amúgy keddtől mondja a jobb időt is, tehát még nincs veszve semmi.
Szegénykém popsija kicsit szét van b..va.
Rendszámtartó csere,csak nem lett jó,majd kedden lesz meg a másik...Szét kellett bontani az egész hátsó részt!
Még legyen jó idő, te miért nem tusz menni?
De jó Nektek...
Jó motorvulást,és Darling,Neked pedig jó MOTOROZÁST!
kizárt
nem motorvulni?
én majd csak motorozni megyek..
Epekedve várjuk hogy a kedves higanyszál kússzon felfelé , a héten rongyosra akarom ülni a seggem végre, és most motoron...
Hi all!Hát senki nem megy motorvulni?Én mennék,de...
Arra céloztam, hogy a palik egy náthánál a halálukon vannak Ez rám is igaz
ezt a koporsos dolgot ne emlegessük
mindneki guruljon vidáman, melegbe vesevédővel :D és akkor no problem.
Így van, figyelni kell rá. Én meg amúgy is utálok betegeskedni, a nők tudnának beszélni róla milyen egy beteg pali.... Egy náthánál már a koporsó méretet saccolja, hogy mekkora kell.
ő nem CBR-es :) Simsonos. na de tényleg ovatosan a vesével. ha hideg van ne motorozzatok, mert nem az utra fogtok figyelni, hanem, hogy bujj a szél elől. inkább tömegközlekedés. többet ér.
Ez a CBR -el jár.... Nem olvastad a használati utasítást? Aki CBR-t vesz vesebajt is kap!

Viccet félretéve, nekem szerencsém van, a műtétet valahogy megúszom mindig (napi 5-6L tea, károsodás még nincs). De amúgy nem komolytalan a dolog...
kemény! itt mindenkinek van vesebaja? azzal ovatosan bánjatok, egyik ismerősömnek most volt a 2.veseátültetése. de a mostaninál már feladta. nem látott reményt hogy tuléli. nagyon rossz állapotba volt. arra nagyon vigyázzatok bakker..
Sok munkám nem lesz ott, ha jó idő van végigcsavargom a két megyét.
Oké ahogy gondolod
Kedden kell mennem Debrecenbe, ha jó idő lesz, akkor motorral megyek, lehet meglátogatlak.
Tudom hogy nem játék, reggelente szigorúan meleg autóba ül a párom, ismerem a mókát, sokat szenved ő is miatta. Én meg veseköves vagyok, épp mikor hány évente.... UUUUUUUUUUUUtálom a kórházi tea ízét!
nekem doki mondta, hogy ha egyszer tönkremegy a vese, akkor azt már nem lehet visszacsinálni, csak karbantartani... aztán közölte, hogy az enyém egy roncs
..egy telet durván 3-4 vesegyulladással húzok ki, nagyon érzékeny, hamar felfázok, aztán ha belejön, akkor le akar szakadni a derekam.. ..öndiagnózissal már meg tudom állapítani, hogy mikor van begyulladva és mikor nem.. + nő volnék, vagy mi, szóval a felfázás egyébként sem játék
Na hej hó Nálunk is hideg van + fú az É-ki hideg szél
Mi a baj a veséddel? Fel vagy fázva? A hidegben motorozást az enyém is hasogatással + 2 napig 5 percenkénti wc látogatással jutalmazza.
Ebben reménykedem még én is, hátha lehetne még egy jót gurigázni idén. Lesem is az időjárásjelentést.

Amúgy megoldottam a lábtartó-konzol problémámat , tettem alá 2*2 jó vastag alátétet, így már jó. Majd veszek öntvényt ha lesz ehető áron.
én ma nem, szerintem is hideg van, pláne ha az embernek sz@r a veséje.. ..viszont melegedni fog az idő (elvileg), kedd-szerda-csütörtökre 20 fok körülit jósol..
Üdv,

Mindenki motorozik? Csak én fázom ebben a "szép" időben?