Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vigyem el egy körre,még azt is bevallaná amit el sem követett,csak had száljon le, és inkább had menjen gyalog vissza irodájának biztonságába
Pedig az előbb még 2 nővel voltál egyedül...látod
Na szép,mindenki lelép,elalszik,elpályázik.....
Jóéjt!
Vesd be magad Vidd el egy körre a mocin Mindegy...végülis már úgysem megyek Tbánya felé, mert mindig csak csalódom
Jól van bébi menj Én is megyek lassan, mert kezdődik a Főnök
Gondoltam hogy nincs,ez csak a T.bányai mekiben lesz,ha végre sikerül megegyeznem a menedzserrel.
Még meg kell győzni róla ez neki csak jó lehet,ha végre lesz már Turulburger is sok ilyen meg olyan burger mellett
Igen....nagyon fáradt vagyok...Családi vacsin is már majdnem az asztalra borultam a nagy fáradtságban....
Jöv7...necces,de majd kitalálunk valamit
Haho Mister RF ébresztő!
Nem alukálunk,korán van még.
Áh de áh...már mész is? Jövő héten dumáljunk majd vmikor a városban egyet Mesélnivalóm van bőven
khm khm
Nem, mert nem hozol nekem sosem. Megint elmentünk Tarjánba - most Takács Tamás vagy mi a szösz koncert volt. Na arra nem mentünk be-úgyhogy ( mivel Tbányán bezáratták madárkínzás miatt a Mekit) ezért felmentünk Börsre. És ott telekajáltuk magunkat a nap folyamán először!
És ilyen jól esett :
Jó éjt!
Nem volt ez igazi buli....majd jövőhéten...:D:D
És most jött ki rajtam a fáradtság, uhogy én el is köszönök mindenkitől! Jóéjt, jó írkálást! Jó7végét!
Na végre Gemini..te is előkerültél Buli volt ezerrel...nah képzelem mi lehetett ott
Én olyan fáradt vagyok, hogy MÉG... 5-9-ig tánc volt....
Turulburger is volt?
RRcat: Válaszolva a még reggel feltett kérdésedre: Városban voltam "bulizni":D
Azt hittem, most, h megjöttem elmenekültetek! De hál Istennek itt vagytok!
Éjszakai nekem is meg volt A budaörsi MCDrive-ban
Szia!

MR.RF meg sehol,pedig már korában hiányolt minket
Tram-taram-taraaaaaaaaaaaam ! Jó estét drágáim Már hiányoztatok!
Edzés nekem megvolt este,most már újra érzem hogy melyik izomcsoport hol van
Az előbb faltam fel az éjszakai menümet.
hmmm,az most egy alien volt,vagy valami élő totem
Jóestét!

Én családi vacsin voltam,de inkább edzésre kellett volna mennem....mostmár mindegy...
Jó estét

Mi ez a pangás? Mindenki bulizik valahol?