Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Szerda óta én is CBR-tulaj lettem:)
Hol szoktatok találkozókat szervezni esetleg túrázni?
végre egy értelmes válasz
Nagyon frankó kis túra volt, ezt akár többször is meg lehetne tenni egy szezonban! Igaz elég jó tempóban is haladtunk, de mivel csak ketten mentünk, így nem kellett alkalmazkodnunk senkihez.
Tatabányán kezdtük a kanyargást a turultól. Tovább Tarjánon keresztül a Pilis felé.
Miután lőttünk pár képet az Esztergomi Bazilikánál, itt megebédeltünk egy jól bevált, családias étteremben. Onnan Elugrottunk Visegrádra megnézni a várat, de a sok turista elvette a kedvünket a gyaloglástól így tovább gurultunk egy kört. Onnan a hegyen át visszafelé Szentendre volt a cél, majd ismét vissza fel Dobogókőre pár kép erejéig.
Innen már csak hazafelé vettük az irányt, persze a jó öreg Üvegtigris meglátogatásával.
Az idő is végig nagyon kegyes volt hozzánk, se túl meleg, se túl hideg, éppen motoros idő!
Ez egy jó kis útvonal Milyen volt, mesélj!
Mi épp a Bükkben Kalandtúráztunk, különben tuti mentünk volna! (ha már Zsámbékon át vezetett az út )...
A holnapi balaton-i terv érdeklődés hiányában módosítva!
az új utiterv dobogókő és környéke
bárki, bárhol csatlakozhat!
Sziasztok CBR lovagok!
Kinek lenne kedve most vasárnap egy spontán Balcsi-látogatáshoz?
A cél Siófok lenne a szabadstrand, ahol a vasakat is a parton-, szem előtt tudjuk tartani.

Utiterv: Gurulás-pancsolás-ebéd-pancsolás-gurulás
Na jó, most kezdjük elölről. :)

Szóval, anyagi okok miatt eladó a cbr-em. :/

http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_600_rr-5874172
Még rendesebben. :D

Nem megy ez ma nekem. :D
Sziasztok!

Off:
Anyagi okok miatt eladó, hátha valakit érdekel. :)
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_600_rr-5874172

Üdv.
Láttam már! ... azért a színésznő nekem is tetszik!
Köszi Dzsordzso!
Still alive? Mi ez a nagy eltünedezés? Nézd meg fb-n kisbabszi legújabb fotóit. Már színésznővel csajozik...
Isten éltessen!
Nagyon szépen köszönöm RRcat Mindent megteszek hogy a mai teli holdak is ugyanúgy hassanak rám mint a régiek Pusszancs!
Boldogat kívánunk itt is neked, te Vérfarkas Légy mindig ilyen egyéniség, mint most

Jövő héten nem jön valaki Pilisjászfalura? Lesz ott az Alkonyattól Pirkadatigban motoros találkozó!
Jól hangzik ez a balcsis gurulás. Jó előre jelöljétek ki az időpontot.
Ha valakinek volna kedve csatlakozni hozzánk egy laza kis vasárnapi csavargásra:
Szabadbattyán-Pécs-Orfű-Igal-Szabadbattyán

Ezt pont a túra névadójától kérded? Hát még jó hogy kéne Az se baj, ha csak mi hárman megyünk Zsozsekkel Bár még talán van néhány őrült(pl. vérfarkasok) itt Magyarországon, aki szeret társaságban motorozni Augusztusban mondjuk nekünk 11 és 18, 19 nem jó sajnos De jelölj ki valamit, addigra meg szerzek akksit macskapofiba
Vas is van, de csak az egyik oldalhoz.., de ügyes vagy, megoldod. Valami "nevetséges" összegért odaadom. Zsír újak, még a zárszett sincs beleszerelve.
Köszike sorra veszem és meglátjuk mi lesz :D
Igen, eléggé.
A dobozok jól hangzanak, tartóvassal együtt? mennyiért?