Nem vagy Te olyan ijedős!
Én benne lennék, de ez az év már elszaladt, szerintem.
Nem hallottam, biztos szép lesz, de nem igen lesz közelebb a szálláshoz, ha jól sejtem.
Na szóval, Brigi megunta a hátsó ülést, és ő akar vezetni (végre! ), így az elérhető `bőséges` választékból - szem előtt tartva, hogy leérjen a lába róla - vettünk egy 0km -es CBR 125R -t neki.
Amire jövő nyáron két jelentkező is lesz, ugyanis a két nagyobbik fiú már nyáron leteheti az A1-et. Akkor pedig nézünk Briginek egy pár mérettel nagyobb kétkerekűt.
Nem pártoltam át! ...a szívem a HONDÁÉ! De öregszem és kellett egy kényelmesebb motor, mint az 1000RR. Amúgy a cb1000r-eket nézegetem, de nekem még horror áron vannak. Talán majd télen lejjebb mennek az árak.
Jól van, én azért örülök, hogy élsz. Mi lenne a világgal még egy ilyen hülye nélkül
Meg van még az oroszlánom? Októberben terveztem, hogy meglátogatom.
Igazából most kezdődtek el rendesen. A vezér wgy ideje kész volt már,alig vártam az Akra EVO rendszer próbáját. Hát megérte feltenni. De még nem megy olyan jól, mint a baleset előtt. Gyengébb is vagyok, meg a motort is szokni kell, igen böszme erős. Még hamar fáradok. Készül egy jobb ülés, azzal talán tovább bírom erővel.
Én benne lennék, de ez az év már elszaladt, szerintem.
Nem hallottam, biztos szép lesz, de nem igen lesz közelebb a szálláshoz, ha jól sejtem.