valószínű hogy ott olyan alkatrész pihen a nyákon ami vagy a végét járja vagy már meg is hibásodott. műszerfal le, hátul pár csavarka ás látni fogod a hibát.
Olyan,mintha elnyomtak volna rajta egy cigicsikket.
Úgy látom több gépnél is előfordul,ezért én -ha nem túl macerás-szétszedném a műszerfalat,nincs-e valami elektromos anomália (kontakthiba,kicsúszott izzó stb)ami hőfejlődéssel jár.
Szia! Vam egy ilyen motorom 1000rr-ről. Ugyanaz a belseje én próbáltam 954en, ugyanúgy működött mimt annak a gyárija. Senki bizniszét nem akarom rontani de én is szabadulnék tőle. 8e pénz.
954-en volt, mit kamuzzak, vagy hazudjak és azt állítsam 929-en volt ? a számokat láttad az oldalán, mások is írták hogy kompatibilis. össze nem rakom hogy neked újra szét kelljen szedni, átmosni, fehér zsírral újra kenni KELL ! de legalább látod hogy nincs benne reszelék, nem szorult meg. 15 pisztoly orrú mátyás lenne az ára. ha nagyvárosban élsz csomag automata 800 ft.
meg műtve a dobozka ! ez volt benne, nem tisztítottam nem szedtem ki belőle semmit. az alsó 3 -ik bovdent kell levennem róla azt balfaszul alakította ki a nagy H .
Úgy látom több gépnél is előfordul,ezért én -ha nem túl macerás-szétszedném a műszerfalat,nincs-e valami elektromos anomália (kontakthiba,kicsúszott izzó stb)ami hőfejlődéssel jár.
Bár lentebb egy kollega azt írta kompatibilis a 929 el.
Mennyiért szeretnél megválni az egésztől?