A km órában, elektromos. Legjobb tudomásom szerint. Legalábbis amikor bekötöttem a ledes indexeknek egy külön elektronyos relét, ami állítható frekis, akkor a km órától jövő vezetéket kellett lecsapolni emlékeim szerint. :) És 2 vezetékes.
Nekem "nitrohigító extra"-val sikerült. Rátettem egy papírzsebkendőre , és ledörzsöltem vele! Persze a Te gépednél nem tudom mit használ a 'tettes' ?! Egy próbát megér.
Sziasztok ! Kérdésem lenne a Nagyérdemű Fórumtársasághoz! A felniről hogy a francba tudom eltávolítani a centírsúly ragasztó maradványokat? Előre is köszi!
Sziasztok! Szerintetek ez a WRP M-67-007 hátsó kerékcsapágy készlet 6100ft-ért, megfelelő minőségű Sc33-ba? Valakinek van valami tapasztalata vele? motoralkatresz.eu-n van, hozzá valónak írják, csak kérdés bírja-e?!....
ezt szerintem ne készítsd el ! nem akarom bigoneoszi üzletét rontani, de én itt helyben vettem ledes index relét, ma már mindenhol kapható. sima két vezetékes + adni kell neki egy negatív szálat valahonnan a fémvázról vagy a kötegből és rendesen biztonságosan fog működni. igen régebben ellenállásos módszert alkalmaztak de ma már kiccci kina jóvoltából ez is megoldott. én ezt: http://motorplexibolt.hu/conte... építettem be, működött, de vigyázz nem bírja a mosást vagy vizet olyan helyre építsd be.
Másik kérdés, ha valaki tudná akkor megírná, hogy a ledes irányjelző ellenállásait hová kell bekötni. Elméletileg oldalanként elég 1 db., szóval 2 db.-al rendelkezem.
Bárhová berakhatom elméletileg az adott szálon? Például a hátsó irányjelzők esetében az ülés alá teszek egyet a jobb oldali egyet a bal oldali szálakra és akkor elméletileg jó...ugye?
20/223-1420