Szai Dannyboy!
Mit jelent az, hogy "gyártunk"? Átalakítjátok a gyári LED-es lámpát villogó indexesre, ezért kell a mintadarab 1-2 hétre?
Mennyibe kerül? 600RR-re érdekel.
Köszi!
r.3.14 itt a részletek a gyorsulással kapcsolatban:
2006. augusztus 19-én szombaton, az országos bajnokság 11. állomásához érkezik. A kiskunlacházi reptér ad otthont a Meglepetés versenynek (partynak), amit a rendezők már az év elején beígértek. A helyszín, ami eddig csupán Rally bajnokságok helyszíne volt, mindössze 35 km-re van Budapesttől, és megtalálni sem lesz nehéz mert kitáblázva és kivilágítva könnyen megtaláljátok majd.
Ez a verseny a két szervező (Rábaring és Tököl) második közös rendezvénye a sikeres nyíregyházi futam után, azonban közkívánatra most csak autós futamokkal. Bárki, aki ellátogat a versenyre tesztelheti autója, vagy önmaga teljesítményét, melyről részletes eredményt is kap (Timeslip). Természetesen profi magyar és külföldi versenyzők is rajthoz állnak hiánytalanul, hiszen új pálya új lehetőségek, és új versenyzők lesznek majd, hogy déltől hajnalig közel 700 futam alatt mérjék össze tudásukat.
A rendezvényen egy perc megállás sem lesz! A futamok alatt szlalom verseny, drift show, helikopter bemutató és a Carstyling Tuning Autó szépségverseny szórakoztatja a nézőket.
Az este folyamán elkerített részen diszkó őrület és dögös csajok várják a belépőket hajnalig. A döntők előtt 23 óra körül tűzzsonglőr előadás, lézershow és tűzijáték lesz látható.
Szlalom verseny 12:00-tól 17:00ig tart. Nevezési határidő: 14:00
Áááá! Ha el kezdte volna sorolni, akkor sose ért volna a végére!
Úgyhogy inkább csöndbe maradt!
...amúgy már hat ezret mentem vele és egy-két apróságot leszámítva (a lámpa és a farokidom össze vissza mozog szar úton, hátsó indexek vezetékei elszakadtak) tök jó a gép!
És ha végre felrakjuk a gyári idomot akkor szerintem azok is el fognak tűnni!
Ha valaki volt a hétvégén a Honda találkozon és fotozot,tenne fel egy két képet.Vagy ha tudtok oldalt ahol vannak fent képek akkor irjátok meg
Köszönöm
nem tud v.ki egy helyet, ahol elfogadható áron, vagy olcsón, (esetleg ingyen :)) javítanak felnit? Feata elvitt oda, ahol az övét csinálták, de az öreg kicsit nagy árakat mondott. Meg Pesten eleve húzósabbak az árak, ezért jobb lenne vidéken valahol. Kösz
Mit jelent az, hogy "gyártunk"? Átalakítjátok a gyári LED-es lámpát villogó indexesre, ezért kell a mintadarab 1-2 hétre?
Mennyibe kerül? 600RR-re érdekel.
Köszi!