Biztos újulni fog a Honda 2007-re, különben jkelentős piacot veszítene a gyár, de ne várjatok sok változást. Én arra tippelek, hogy külsőre kap egy olyan morcosítást mint idén az 1000-es, lehet a ram-air nyílásokat is úgy eltűntetik ahogy a nagy tesón. Valószínűleg áttervezik a gyújtástérképet és befecskendezést, talán javítják a féket kicsit, de ennél többre én nem mernék esküdni a Hondát ismerve. Sajnos komoly forrásból hallottam olyat is, hogy a külseje egy az egyben marad... hát a zgáz lenne. A Hondára jellemző a "kis óvatos lépésekkel nem túl nagyokat előre" felfogás, dehát akkor is.. eza szupersport kategória, tessék megmutatni a vetélytársaknak. Ott van az 1100XX is.. pff. mindegy
Nem egészen... a CBR 600RR az 2003 óta létezik, és 2005-ben változtattak rajta először (fordított teló stb...), idén pedig a CBR 1000RR újult meg, így jövőre reális az új 600RR piacra dobása.
hali.
nos.
én úgy tudom, hogy : f4 után jött az f4i , meg egy, vagy két évig gyártották párhuzamban mindkettőt is. előtte volt f3, előtte volt f2...
és igen, nekem f2 van.
ami neked van (aki írt, hogy ha olyan, mint amire gondolok... bocs, nem néztem a nevedet), az f4-es, de "05 óta használod, ha vaci új volt, akkor nagy valószínűséggel f4i. bár ez lényegtelen onnantól, hogy nem f2-es. ...
azt meg még hozzáteszem, ha valaki ezek után is segíteni tud nekem, hogy amerikai kiadás, bár nem hiszem, hogy a borítás felfogató pontjai különböznének az európaitól. de ki tudja...
(az eredeti kérdésem az volt, hogy bukógomba f2re)
Szia!
Nekünk tesommal Cbr 600 F-ünk van de nem tudom a végső számot. Ha nagyon értesz hozzá akkor a nevem alatt találsz rola képet. Ja és elado!!!! ha érdekel
ITALMONDO