Sziasztok! Tudna valaki ajánlani normális, nem kókány szerelőt Fejér megyében, Székesfehérvár-Velencei-tó környéke főleg, de ha kicsit messzebbi az se baj.
Fogadd meg legközelebb Kawaszeki tanácsát.
Még annyit, ha lemerült az akku, akkor annyira nem lehetett az járatva. Akkor meg simán belerohadt a benzin.
Karburátor pucolás, szétrohadt alkatrészek cseréje, új akku. Sajnos a mostani benzinek nagyon agresszív adalékokat tartalmaznak.
Ha volt is indítva, ilyen rövid állva járatások inkább károsak a motorra, mint hasznosak...ahogy azt tapasztaltad.
ha leengedted volna a benzint a karburátorból kb 1 óra meló ,és nem inditgatod, az aksit meg akku őrre bízod - lidl 8e ft- akkor lehet hogy fitt aksival a karbik meg friss benzinnel jobban teljesítenének.
Sziasztok! Most jöttem haza szabira Münchenböl már nagyon vártam hogy kerüljek egy kört egy éve nem motoroztam! Indítottam volna aksi hallot! Gyors dugtam töltöre, de nem tudtam várni 10 perc után betoltam! Furán járt alapjárat nem volt már melegen imdulásra lefulladt! Visszadugtam az aksit hogy hátha (3-4 óra töltés) 3-5 gombnyomás és se kép se hang majd elindult, alapjárat lett viszont probakörnél a motornak rossz hangja volt dralál! Persze a motor 2-3 hettente járatva volt. Cbr f4-ről lenne szó! Valakinek esetleg egy tippje hogy mi lehet a baj?
Köszi a válaszokat elöre is :)
Légyszi mérjétek meg nekem, hogy milyen hosszú az F2 kuplungbowden.
Öcsém kölcsönkérte a bringát, és persze el is szakadt nála. Mert ugye az ilyen balesetek ekkor történnek, mikor máskor...
Bement egy motoros boltba, és adtak neki (állítólag) gyárit, de az 10 centivel rövidebb annál mint ami rajta volt eddig. És természetesen vészesen hiányzik is az a 10 cm, el se fordul tőle a kormány.
Vagy van esetleg kompatibilis modell, aminek 100 cm körüli kuplungbowdene van? VFR, Hornet, ilyesmi...
El nem hiszem, hogy a gyári ilyen nyolcvanvalahány centis kis vacak...
Még annyit, ha lemerült az akku, akkor annyira nem lehetett az járatva. Akkor meg simán belerohadt a benzin.
Karburátor pucolás, szétrohadt alkatrészek cseréje, új akku. Sajnos a mostani benzinek nagyon agresszív adalékokat tartalmaznak.
Ha volt is indítva, ilyen rövid állva járatások inkább károsak a motorra, mint hasznosak...ahogy azt tapasztaltad.
Köszi a válaszokat elöre is :)
Valaki,valamit tud erről a motorról?
megküzdök vele
annyi
Légyszi mérjétek meg nekem, hogy milyen hosszú az F2 kuplungbowden.
Öcsém kölcsönkérte a bringát, és persze el is szakadt nála. Mert ugye az ilyen balesetek ekkor történnek, mikor máskor...
Bement egy motoros boltba, és adtak neki (állítólag) gyárit, de az 10 centivel rövidebb annál mint ami rajta volt eddig. És természetesen vészesen hiányzik is az a 10 cm, el se fordul tőle a kormány.
Vagy van esetleg kompatibilis modell, aminek 100 cm körüli kuplungbowdene van? VFR, Hornet, ilyesmi...
El nem hiszem, hogy a gyári ilyen nyolcvanvalahány centis kis vacak...
Utána a két gyertyapipa között szintén 20 fokon 21-25KOhm