Sziasztok!
CBR 600 FS hez keresek első és hátsó ülést, illetve utas lábtartót és hátsó lámpát. Ha valakinek van esetleg akkor kérnék egy emailt: tibor.patus@gmail.com
Túrázni, nem jobb lenne egy CBF vagy egy CB?
Üléspozíció, utas ülés is kényelmesebb, plusz nem néz ki olyan gázul a túradoboz+topcase
Első nagymotor kérdés.
Kezelhető, toleráns, jó motor, de azért ez a motor nagyon megy bármihez képest amit előtte használtál. Ésszel kell használni.
Ha meg nem motoroztál 50-esnél nagyobbal akkor nagyon nagyon óvatosan kezdjed.
Kezdő motornak inkább egy 2 hengeres 4-500-as való, az gazdaságosabb is, de persze érthető ha 2 év múlva nem akarsz cserélni amikor már kevésnek érzed.
Nekem F2-es van immár 7 éve, 250-es motorról ültem át.Szoktam vele túrázni kb 150-200 km bírok rajta megtenni egyszerre,kapott hátsó dobozt meg tank táskát így elég pakolható,fogyasztása csukló függő, a legtöbb amit megevett 8,5 liter.Megbízhatóságáról annyit hogy egyszer hagyott az úton feszültségszabályzó hiba miatt.
Sziasztok! Ki, milyen navigacio, telefon adaptart hasznal a mocin? Rogzitest, hogy oldottatok meg?
Koszi
Neten van fent ram markaju szett csak kb 25.000 ft felett mozog. Hatha olcsobban talat vki vmit
Őszinte véleményetekre lennék kíváncsi. Mennyire lehet jó egy ilyen moci első nagy motornak? Illetve aki esetleg túrázni használja, mik a tapasztalatok, 2 emberrel, rövidebb illetve hosszabb távokon?
Eladóvá vált 2 gyári CBR600F4i idom (fekete) és a motorhoz való LSL bukógombák (összesen 38000Ft).
További részletek és képek itt: https://www.kepesmotor.hu/idom...
hiho! Olaj feltöltési mennyisége 3.3L? találtam egy oldalt de nem vagyok benne biztos, hogy jó az adat amit találtam. Valamint hűtő folyadéknak 3litert ír. https://tbbracingdotcom.files.... ezt az oldalt találtam. Nem pont ugyanaz mint az enyém de nem találtam jobbat. Esetleg valakinek service manual pdf van pc35 motorkódú géphez? 2003-as évjárat injektoros.
Köszi! Nagyvasnál kerestem de pl fékfelújító szettek csak hátsó fékhez vannak ahogy a másik belinkelt oldalon is :S Amúgy találtam hasznos dolgokat a motoralkatrész.eu-n az elég jó boltnak tűnik.
CBR 600 FS hez keresek első és hátsó ülést, illetve utas lábtartót és hátsó lámpát. Ha valakinek van esetleg akkor kérnék egy emailt: tibor.patus@gmail.com