Sziasztok
Műszaki vizsgára kellene egy kölcsön, gyári kipufogódob 2003 CBR 600 F4,
sajnos ami fent van Leo Vince nincs benne E jelólés,és így biztos tuti elvágnának.
Köszönöm ha valaki segít.
Németh János Keszthelyről
Szevasztok,strzoli-köszi!
A képen látható hátsó sárvédő van esetleg valakinek eladó?Azt hiszem FS szérián van gyárilag,bal oldalt amint látható ugyanott van a felfogatása mint az F4i-n a másik oldalt pedig ráül a villára és a 2 darab fékcsőtartó konzol csavarjai tartják a helyén.
Elég spéci kulcs való hozzá, mert szar hozzáférni. Ha nincs meg a szerszámkészleted éredemes beszerezni, mert anélkül eléggé szét kell szedni.
pl.: https://www.ebay.com/sch/i.htm...
Gondolhatod mennyire az ;)
Amúgy e jel...
Ha nincs a forgalmiba hivatalosan bejegyezve a módosítás, a hajadra kenheted az e jelet ;)
Ha valaki akar, beleköt... :)
F4i,milyen gyertyakulcsot használtok?Nekem van itthon két 16-os egyik sem megy bele..túl nagy a külső átmérője gondolom.
Első-hátsó fékolajcsere menetéhez jótanácsokat szívesen fogadnék.
Köszi.
Azt hiszem totalbike-on volt valamikor régen erről egy cikk "A türelmetlenségeddel ölöd meg" -vagy valami hasonló címmel. Stimmel, amit kawaszeki írt, de egy év állás után még nem kellett volna így visszabeszélnie a motornak.
Gyanítom, hogy csak valami átmeneti kis köhögése lehet annak az F4-nek, nekem a 25 éves F2 két év állás után is pöccre indult, pedig igazán hanyagul tettem le szegényt...
Megvolt már a második próbakör is? Fullra töltött aksival, melegre bejáratva?
Műszaki vizsgára kellene egy kölcsön, gyári kipufogódob 2003 CBR 600 F4,
sajnos ami fent van Leo Vince nincs benne E jelólés,és így biztos tuti elvágnának.
Köszönöm ha valaki segít.
Németh János Keszthelyről
A képen látható hátsó sárvédő van esetleg valakinek eladó?Azt hiszem FS szérián van gyárilag,bal oldalt amint látható ugyanott van a felfogatása mint az F4i-n a másik oldalt pedig ráül a villára és a 2 darab fékcsőtartó konzol csavarjai tartják a helyén.
Téli átalakításra beújítanék...
Honda CBR 600 F4 2000 évjárat, ehhez szeretnék komplett első teleszkópot.
Megköszönök minden segítséget.
Tps lehúztam jelenség az hogy jobban veszi fordulatot...:O
Kérdés cbr 600 F3 tps szenzor mit csinál ???? Miért van rajt ? Mit befolyásol ?
Infót köszi!!!
pl.: https://www.ebay.com/sch/i.htm...
Amúgy e jel...
Ha nincs a forgalmiba hivatalosan bejegyezve a módosítás, a hajadra kenheted az e jelet ;)
Ha valaki akar, beleköt... :)
Megvan de a motoron, azt használom, szóval az nem eladó :)
Csak FS gyári dobom van ami eladó még
Első-hátsó fékolajcsere menetéhez jótanácsokat szívesen fogadnék.
Köszi.
Gyanítom, hogy csak valami átmeneti kis köhögése lehet annak az F4-nek, nekem a 25 éves F2 két év állás után is pöccre indult, pedig igazán hanyagul tettem le szegényt...
Megvolt már a második próbakör is? Fullra töltött aksival, melegre bejáratva?