Szia!
Az lenne a kérdésem a fejidom és két oldalsó takaró megvan-e még és mennyi lenne az ára. Az én motorom 2004-es kiadású, és úgy látom azonos lehet az enyémmel.
E-mail címem:krikus@freemail.hu
Üdv: Krisz
Sziasztok nekem is egy Honda cbr 600f pc35-öm van. Nekem is megtorpan a vas de 6000 fordulatnál. A szerelők azt mondta, hogy a karbiban műanyagból van a lamella ( azt hiszem ez a neve) és már meg van kopva, ezért kotyog a helyén. Mivel ezt vákuum nyitja nem bírja ez miat felhúzni ezért kell vissza váltani. 40 euró/db
az első lámpán van 2 db belőle, ezek szolgálják az első lámpa szellőzését, a szivacs akadályozza meg hogy bogarak kerüljenek bele, a szivacs viszont a minimális szellőzést biztosítja, nem párásodik nem bogarasodik ! segítettem.
Jó állapotú hátsó rugóstag f4/ibe eladó, ár:15ezer
K&N sportlégszűrő+olaj és tisztóspay F4i.be, ár 10ezer
akit érdekel keressen nyugodtan
tel:202500418
Dainese avro d1 kétrészes fekete bőrruha.
52-es méret (Én a képen 176cm magas vagyok és 80 kg)
Használt de szép állapotú.
Nincs bent esés, nem szakadt.
Ha valakit érdekel, privátban küldjön egy, üzenetet!
Szia. Én nemrég cseréltem az enyémben.Olcsobb alternativa volt a Denso IUH 27.Ez is iridiumos és gyárilag is csereszabatos az Ngk-val.A kecskeméti híres boltbol rendeltem.
Érdekelne eladó jó állapotú gyári dob és középsztender 2003-as F4i-hez......
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy F4i-be van e gyertya választás terén valami olcsóbb alternatíva a gyári előírt IMR9C-9H lézer iridiumos helyett? Használ valaki mást?
Üdv
Az lenne a kérdésem a fejidom és két oldalsó takaró megvan-e még és mennyi lenne az ára. Az én motorom 2004-es kiadású, és úgy látom azonos lehet az enyémmel.
E-mail címem:krikus@freemail.hu
Üdv: Krisz
Jó állapotú hátsó rugóstag f4/ibe eladó, ár:15ezer
K&N sportlégszűrő+olaj és tisztóspay F4i.be, ár 10ezer
akit érdekel keressen nyugodtan
tel:202500418
Milyen hátsó fékbetétet érdemes venni 600 FS-be?
Dainese avro d1 kétrészes fekete bőrruha.
52-es méret (Én a képen 176cm magas vagyok és 80 kg)
Használt de szép állapotú.
Nincs bent esés, nem szakadt.
Ha valakit érdekel, privátban küldjön egy, üzenetet!
Érdekelne eladó jó állapotú gyári dob és középsztender 2003-as F4i-hez......
Az lenne a kérdésem, hogy F4i-be van e gyertya választás terén valami olcsóbb alternatíva a gyári előírt IMR9C-9H lézer iridiumos helyett? Használ valaki mást?
Üdv