Sziasztok!
CBR 600F4 2001 2 oldalidom,. farokidom lámpával, fejidom fényszóróval + mindkét oldali légbeömlő csatorna illetve a két felső takaró burkolat eladó. Nem törött, nem volt javítva, szép állapotú, az összes rögzítő csavarral, bolhával együtt.
Aha,az elozo cseszett digo tulaj is ezt gondolta.
Szepen rozdasak is lettek a csapok,sokst poliroztam mire elfogadhato lett.Erdemes neha szetdobni,kitisztitani,en szimeringeket is csereltem,es bezsirozva osszerakni.Lengokar csapagyak szintugy.
Nekem is azt mondták hogy gondozás mentes,csak tisztogatás közben felötlött bennem hogy szétszedem és bezsírozom ,de akkor rá hagyom.Karbit légszűrő csere után szinkron előtt takarítottam,de nekem sem jött ki kosz belőle,így nem törődöm már vele csak ha nem akar menni,akkor fogom szétszedni.
Sziasztok!
Valaki szedte már szét az f2 hátsó rugóstag hiba rendszerét?Kell azt zsírozni időnként vagy amikor már lóg akkor cserés?Ha jól gondolom tűgörgős csapágy lehet benne?
Kedves Hirdető!
A következő alkatrészek után érdeklődöm egy 2003 CBR600F4i sport motorhoz:
Fejkonzol
Fejidom
első lámpa
váznyúlvány
farok idom(és az alatta/benne lévű műanyag ?csomagtartó-akkutartó?)
hátsó lámpa
oldalidom(jobb és bal)
kipufogó dob
indexek (első-hátsó)
első és hátsó ülés
rendszámtábla tartó
Amennyiben van valamelyikből, kérem árazza be.
köszönöm
Tamás
t.varga@gylcomp.hu
Sziasztok! Honda cbr 600 f4i-T vennék 2006 évjárattól ha esetleg valakit meg nem rakta fel az övet a hasznaltautora, akkor a pgaben@hotmail.com e-mail re küldhet képeket infokat!
Köszönöm
Valakinek van a motorján Ng moto féktárcsa?
CBR 600F4 2001 2 oldalidom,. farokidom lámpával, fejidom fényszóróval + mindkét oldali légbeömlő csatorna illetve a két felső takaró burkolat eladó. Nem törött, nem volt javítva, szép állapotú, az összes rögzítő csavarral, bolhával együtt.
Szepen rozdasak is lettek a csapok,sokst poliroztam mire elfogadhato lett.Erdemes neha szetdobni,kitisztitani,en szimeringeket is csereltem,es bezsirozva osszerakni.Lengokar csapagyak szintugy.
Valaki szedte már szét az f2 hátsó rugóstag hiba rendszerét?Kell azt zsírozni időnként vagy amikor már lóg akkor cserés?Ha jól gondolom tűgörgős csapágy lehet benne?
A következő alkatrészek után érdeklődöm egy 2003 CBR600F4i sport motorhoz:
Fejkonzol
Fejidom
első lámpa
váznyúlvány
farok idom(és az alatta/benne lévű műanyag ?csomagtartó-akkutartó?)
hátsó lámpa
oldalidom(jobb és bal)
kipufogó dob
indexek (első-hátsó)
első és hátsó ülés
rendszámtábla tartó
Amennyiben van valamelyikből, kérem árazza be.
köszönöm
Tamás
t.varga@gylcomp.hu
Köszönöm
Szerintetek a pc25 motorkódú Hornetnek a leömlő sora jó lehet az én cbr f2-esemre?